Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Servisinde Sorun Var

Huawei Servisinde Sorun Var
Fatih
15 Ağustos 2024 22:31

Huawei Mate 10 Pro cihazımı sadece basit bir Arızadan dolayı Huawei çağrı merkezini arayarak derdimi anlattım servisine yönlendirdim kargoyu yurt içi kargoya teslim ettim fakat şarj soketinde ufak bir temassızlık olduğu için tamir etmeden çağrı merkezinden işittiğim kadarıyla geri yollamışlar. Demelerine göre ben cihaza onay vermemişim Halbuki cihaza onay vermeyen ben değildim ouno teknik servis ana kartan Kaynaklandığının Huawei çağrı merkezinin kendi açıkladı. Konuşmalarının incelenmesine 1 Haftadır kayıp olan cihazımın bulunup ev adresime gönderilmesini istiyorum. Et Buradaysa Kedi Nerede?

Bir gün Nasrettin Hoca’nın canı et yemeği istemiş. Kasaptan iki kilo et alıp evine götürmüş.
– Akşama güzelce pişir bunları, demiş hanımına. Ne var ki o gün eve hanımın misafirleri gelmiş. Kadıncağız Eti pişirip onlara ikram etmiş. Akşamda bir tarhana çorbası çıkarmış. Hoca’nın önüne.
– Et nerede demiş Hoca. Kadın doğruyu söyleyeceğine bir yalan kıvırmış.
– Eti kedi yedi, demiş.
– Getir şu kediyi bakalım demiş Hoca. Sonra teraziyi çıkartıp kediyi tartmış. Bakmışlar ki tam iki kilo geliyor. Hoca hanımına sormuş:
– Peki hanım demiş, kedi bu ise bizim et nerede? Et buysa kedi nereye gitti? Cihazım nerede?

huawei-servisinde-sorun-var-2.pdf

Nurettin
12 Şubat 2024 23:04

Pamir
26 Aralık 2024 13:22
Huawei Servis Ve Kampanya Sorunsalı
Huawei Servis Ve Kampanya Sorunsalı
Bahri sonuçtan hiç memnun değil

Bahri
13 Ağustos 2024 14:55
Tubaali sonuçtan çok memnun

Tubaali
26 Haziran 2024 22:23
"Huawei güçlü bir marka olduğunu gösterdi. Ürün değişimi gerçekleşti. Teşekkürler..."

Telefonum Tamir Sonrası Kayboldu, Yetkili Servis Çözüm Sunmuyor

Sezgin