Huawei Sanal Ve Fiziksel Klavye Uyumsuzluğu Sorunu

17 Eylül 2023 00:32

Merhaba. Yaklaşık 2 yildir Huawei Matepad 11 tablet kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır Swiftkey klavyemde sorun var. Fiziksel klavyem açıkken ekranda sanal klavyede açılıyor ve bir şeyler yazmak istediğimde klavyede ne kadar tuşla hangi hızla basarsam sanal klavye ekranda o kadar çok ve o hızda gidip geliyor. Swiftkey klavyeden vazgeçmek istemiyorum ancak çok fazla yazi yazdığım için yasanan bu durum beni zor durumda bırakıyor. Lütfen yardımcı olun.

Cemal

Merhaba, Aynı sorun benimde başıma geldi ama sorunu çözümünü buldum. Sanal klavye açıldı mı, Ayarlar simgesine dokunun ve swiftkey ayarları karşınıza çıkacak, Lisede : -- Yazma yerine tıklayın, o listede fiziksel klavye Fiziksel klavyeniz için aşağıdaki ayarları düzenleyin. Bu ayarlar klavyenizi etkilemez. Yanında ünlem var. Direk yazınınüstüne tıklayın yeni bir liste açılacak, aşağıya kaydırın sanal klavyeyi otomatik göster ve gizle ( kapatın ) düzelmiş olacak

Alihan
Alihan

Aynı sıkıntı bende de var çözebildiniz mi

Huawei Matepad Air Klavye Krizi

Tugce