Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad 11.5 Isınma Problemi

Huawei Matepad 11.5 Isınma Problemi
13 Haziran 2024 17:25

Huawei Matepad 11.5 cihazımı 5 ay önce aldım. Cihaz ilk zamanlar harikaydı, sonra bir anda aşırı ısınma uyarıları gelmeye başladı ve kasmalar başladı. Bunların hepsi 5 aylık bir cihazda oluyor. 2K bir video izlerken ortalama 40 dakika sonra ısınıyor ve uyarı alıyorum. Huawei'nin resmi sitesinden aldım ve yorum yaparak belirtmek istedim ama 3 ay sonra yorum yapamazsınız dediler. Bu durum, şirketin ürünlerinin arkasında sadece 3 ay durduğunun kanıtıdır. Ben üniversite hazırlık öğrencisiyim ve servis sürecinde mağdur olacağım. Cihazın yapılacağı kesin değil, 5 aylık cihazımda tamir istemiyorum. Yetkiliyle konuşuyorum, çözüm olarak grafik ayarlarını kısın diyor. Ben de bunu yapmasını biliyorum ama bu tableti bunun için almadım. İade talebiyle servise gönderdim, bakalım ilk aylarda 'müşteri memnuniyeti bizim için her şey' diyen Huawei şimdi ne diyecek. Güncelleme yapacağım.

14 Haziran 2024 11:33

Bugün ürün servisinden mesaj geldi işlem bitti ve kargoya verileceğine dair müşteri temsilcisini aradım üründe hiçbir sorun olmadığını söylediler benim kullanımıma engel olduğunu söyledim numaramı istediler bakalım

Hasan
Hasan

Arkadaş her yere aynı yorumu yazmış, servis yazılım güncellemesi yapıp geri yollamış ve sorunu çözülmüş burayı güncellememiş

Huawei Tablet Alışverişinde Yaşanan Sorunlar Zinciri

Ahmet