Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 20:22

Huawei Matebook açılmıyor. Şarja taktığım halde ışığı yanıp sönüyor. Ama ekran gelmiyor. Şarj kablosunda mı sorun var diye bakmak istedim. Kendi telefonuma taktım kendi telefonumu şarj ediyor ama bilgisayara taktığımda şarj almıyor. Bir kere açıldı. Güncelleme istedi. Ben de güncelleme yükleme yerindeydim orada bekliyordum güncellemenin bitmesini sonra tekrardan kapandı laptop. Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa lütfen çözüm için bana da bir şeyler önersin.

Esra

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. İşin trajikomik tarafı da şu sorun hem ürettikleri ürün kaynaklı yani kendileri kaynaklı bunu tüketiciye mâl ettikleri yetmiyor gibi demek ki bir bilgisayar tamircisine götürsem 700 TL'ye çözebileceğim sorun için 12.400 TL talep edip adeta bu yolla getiri sağlıyorlar kendilerine. Siz uğraşmayı tercih etmemişsiniz ama ben sizin cevabınızda dahil elimdeki tüm verileri kullanarak hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Seve seve çözecekler.

Esra

Aynı bilgisayarı aynı sorunla bende servise gönderdim 15-20 gün önce kullanıcı hatası diyerek 12.400 TL arıza tamir fiyatı çıkardılar kullanıcı hatası olamayacağını ısrarla anlatmaya çalıştığım noktada üstelik yetkili servis şefi Hakan bey çirkinleşerek üslubunu bozdu ve bağırarak konuşmaya başladı. Şimdi bir şikayet araştırması yapayım dedim aynı sorunu yaşayan kullanıcılar var demek ki kullanıcı hatası değil ürün hatalı markanın bunu acilen kabul edip telafisini yapması lazım!

Tuğçe

Merhaba ben sorunu çözemedim tek başıma o yüzden tamirciye götürdüm şarj soketinde yani şarj girişinde sorun varmış şarj soketi değişti 700 TL verdim ama cidden bu markaların hepsinde aynı sorun var çok hassas üretilmiş sanki dayanıklı değil hiçbir şekilde neyse ki şu anlık çalışıyor umarım daha fazla arıza vermez sizin adınıza üzüldüm en kısa sürede çözülür umarım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 20:56
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
12 Ağustos 2023 16:42

Huawei Laptop Şarj Almıyor.

15 Haziran 2024 02:58
Huawei Kategorileri