Huawei Matebook D15 No Boot Device Sorunu

28 Ocak 2023 09:46

1,5 yıldır düzenli olarak kullandığım Huawei d15 bilgisayarımı yine aynı şekilde güncelle ve kapat seçeneğiyle kapattım, ve kaldırdım. Fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda beni "no boot device" uyarısı karşıladı. Daha sonra Bios menüsüne aktardı. Şimdi servise yollayacağım ama böyle bir şeyle karşılaşmam hiç güzel olmadı. Ve servise giden üründen çok bir şey beklememek lazım diye düşünüyorum. Bu konuda hassasiyet bekliyorum. Bundan önce m*** kullanıyordum ve aralıksız 6 sene kullandım. Bu kadar kısa bir sürede benim hiç hatalı kullanım yapmama rağmen böyle bir hatayla karşılaşmak çok üzücü. Ayrıca bir sürü numarayı aradım fakat hiç biri açmadı. Hafta sonu bir kişi bile bu sorunlarla ilgilenemiyor mu? En azından biriyle konuşup servise vs. Göndermek istiyorum. Bir geri dönüş bekliyorum.

Erkam

Aynı sorun bende de var, ben de alalı 1 yıl oldu karşıma açılışta Bios ekranı çıkıyor. Yetkiliye sordum Bios pili bitmiş olabilir servisin bakması lazım dedi. Bir yılda nasıl bitiyor anlamış değilim. Siz sorununuzu çözebildiniz mi acaba?

Sefa

Evet ben hallettim problemi. Yetkili servise gönderdim birkaç güne sorun çözüldü. Ama içindeki verilerin bir çoğunu yedeklemediğim için kaybettim.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Devam Ederken Huawei Matebook D15 İçin Yüksek Tamir Ücreti Talebi

Merve