Yetkin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Mate 50 Pro Pişmanlığı

Yetkin
30 Mart 2024 18:05

2023 Nisan ayında Huawei Mate 50 Pro almıştım. Telefonu alırken, Gspace uygulaması ile sorunsuz bir şekilde Google hizmetlerini kullanabileceğim söylendi. Bir süre bu yöntemi kullandım fakat Gspace aşırı derecede batarya tüketiyor ve sürekli donuyor. 2024'ün Ocak ayından itibaren WhatsApp'a giriş yapamıyorum. Eski telefonumu kullanmak zorundayım. Huawei Store'de uygulamaların bulunduğunu söylediler ama neredeyse her apk sitesi Huawei'nin uygulamasına yönlendiriyor. Apk indirmek istesek, apk'nin kendi programını kullanırız; Huawei Store'un oraya konulmuş amacı bizi apk'lara yönlendirmek mi? Huawei'nin kendi mağazasında sadece basit çocuk uygulamaları vb. mevcut. Aradığımız hiçbir şey yok. Yandex Haritalar'ı indiriyoruz ancak düzgün çalışmıyor; Gspace ile Google Haritalar kullanıyoruz. Şarj dayanmıyor ve sürekli donuyor. Huawei bu gidişle tüm müşteri portföyünü kaybedecek gibi görünüyor. WhatsApp için bir çözüm istedim. Bana önerdikleri çözüm, eski bir Huawei telefonundan WhatsApp'ı buraya aktarmam oldu. Ancak, birincisi eski bir Huawei telefonum yok; ikincisi, bu yöntemi denediğimde çözüm olmadı. Huawei bu konu ile ilgili bir açıklama yapmıyor. WhatsApp'ı kendi sitesi üzerinden yasal bir şekilde indirmemize rağmen, sahte cihaz olarak algılıyor. Google gibi WhatsApp da kullanıcılarına bir engel koymuşsa, bunu bilmeye hakkımız yok mu? Huawei tarafından bize ne zaman bir açıklama yapılacak?

Yetkin
01 Nisan 2024 21:56

Huawei Store'de uygulamaların bulunduğunu söylediler ama neredeyse her uygulama için apk sitesine yönlendiriyor.**** bu kısmı yanlış yazmışım, düzeltmedir.

Huawei Güncellemelerden Sonra Uygulamalar Çalışmıyor

Sevin
23 Ekim 2023 00:11
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
03 Mart 2024 12:06
HUAWEİ'NİN Bir Türlü Çözmediği WhatsApp Sorunum
HUAWEİ'NİN Bir Türlü Çözmediği WhatsApp Sorunum
Sümeyye sonuçtan çok memnun

Huawei Telefon WhatsApp Giriş Hatası

Sümeyye
19 Mart 2024 16:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
13 Mart 2024 06:03
Huawei Ve WhatsApp Sorunu Bir Türlü Çözülmüyor
Huawei Ve WhatsApp Sorunu Bir Türlü Çözülmüyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
22 Eylül 2024 15:09