Huawei Güncellemelerden Sonra Uygulamalar Çalışmıyor

Sevin
23 Ekim 2023 00:11

Telefonu aldığım zaman (Play Store uygulaması Youtube.com ve birçok uygulama) bulunmamaktaydı onların yerine Huawei'nin kendi kullandığı (aurora store Youtube.com vanced) uygulaması bulunmaktaydı ancak bir süre sonra Youtube.com vanced kullanıma kapandı uygulamayı kullanamıyorum. Farklı Youtube.com uygulaması yüklediğim zaman Play Store güncellenmesi istiyor. Telefonda Play Store uygulaması bulunamadığı için güncellemeyi gerçekleştiremiyorum ayrıca Huawei'nin kendi uygulaması olan aurora store uygulaması birkaç aydır kullanılmıyor uygulama yüklemede de aynı şekilde sorun yaşıyorum. Yani bu şekilde bir sorun olacağını temin etmediler. Bana 2.5 yıldır kullanıyorum 1 yıldır sürekli sorun yaşıyorum. Telefonu doğru dürüst kullanamıyorum. Önerdiğiniz gspace uygulamasıda telefonda donma ve uygulamalardan atmaya sebep oluyor. Ayrıca uygulamalar güncelleme istediğinde Huawei App Store da güncelleme görünmüyor. Mecburen apk da güncelliyorum uygulamalar güncellendikten sonra bir hal oldu. Telefona hiçbir uygulamaya giremedim açılmadı. Telefonu temizledim depolama alanını artırdım optimize ettim silip yeniden yükledim uygulamaları ama olmadı İnternet çekmiyormuş gibi 1 saatte ancak açılıyor çoğu. Ve bazıları da hiç açılmıyor. Düzeltin Allah aşkına bu ne ya ilk fırsatta telefonu değiştirmeyi bekliyorum.

Yetkin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Mate 50 Pro Pişmanlığı

Yetkin
30 Mart 2024 18:05
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
15 Kasım 2023 18:48
Huawei Nova 10 Pro Cihazımda Google Play Sorunu Yaşıyorum
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
22 Eylül 2024 15:09

Huawei Nova 12i Kullanımında Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İade Talebi

11 Nisan 2025 15:25
Ulviye sonuçtan hiç memnun değil

Ulviye
30 Kasım 2023 20:23