Cem sonuçtan hiç memnun değil

Huawei GT3 Runner Saatim Açılmıyor

09 Temmuz 2024 10:43

Huawei GT3 Runner marka saatim dün gece kolumdayken kendiliğinden şarjı hızlı bir şekilde bitti. Saati normal şekilde orijinal kablosuyla birlikte şarja taktım fakat sabah kalktığımda saatimin şarj olmadığını, Huawei yazısının ekranda yanıp söndüğünü gördüm ve saatim aşırı derecede ısınmıştı. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda, saatimin garantisinin biteli 2 ay olduğunu, bu yüzden ürüne yapılacak müdahalede ücret çıkacağı bilgisini aldım. Bu durum bana çok ilginç geldi. Bir ürünün garantisi nasıl olur da bu kadar ince ayarlanır? Üründe hiçbir sorun yokken garanti biter bitmez ürün nasıl bozulur? Şimdi ürünü Trabzon'daki KVK servisine göndereceğim. Ürünle ilgili bir fiyat bilgisi tarafıma verilecekmiş ama ben kesinlikle ürünün kullanıcı hatasından dolayı bozulduğuna inanmıyorum. Bununla ilgili de her türlü yola başvuracağım. Üstelik eğer onarım paketini kabul etmezsem, ürünü geriye kargo ücreti bana ait olacak şekilde gönderecekler. Ürün alırken firmanın güvenilirliğine aman dikkat.

12 Temmuz 2024 20:44

3500 TL'ye aldığım ürüne 8600 TL onarım parası istiyorlar, kullanım hatasıymış sporcu saati diye satıyorlar futbol hakemliği yaptığım için kullandığım saat buna bile dayanamamış. Ayrıca görüldüğü gibi firma hiçbir müşterisini dikkate almıyor... Ürün alırken dikkat edersiniz, etmezseniz bizim gibi sadece pişman olursunuz.

13 Temmuz 2024 18:34

Ana kart yanmış ama neden yanmış hiçbir açıklama yok

23 Ocak 2025 23:48
Huawei Saat Tamiri: Yüksek Maliyet Ve Hayal Kırıklığı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
31 Ağustos 2024 14:02

Şerife
01 Mayıs 2024 22:43
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 14:56
Huawei Kategorileri