Recep sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Free Buds SE2 Kulaktan Çıkıyor.

Huawei Free Buds SE2 Kulaktan Çıkıyor.
24 Haziran 2024 17:52

Vatan Bilgisayar'dan aldığım Huawei FreeBuds SE 2 kulaklığımı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Kulaklık ile yolda yürürken, serviste giderken kulaklık sürekli kayıyor. Sesleri net alamadığım için sürekli kulaklığı düzeltmek zorunda kalıyorum. Güzel bir ürün, ses kalitesi ve şarjı iyi fakat ağız tadıyla kullanmak nasip olmuyor. 5 dakika geçmeden sürekli kulaklık kulağımdan kayıyor. İade, bir üst serisi değişim ya da hediye kuponu talep ediyorum.

24 Haziran 2024 21:14

Ürünün kutusu ve fatura ekte mevcuttur.

06 Temmuz 2024 16:02

Şikayetim firmaya iletilmesine rağmen aradan çok uzun zaman geçti geri dönüş yapılmadı müşteri memnuniyeti 0

08 Temmuz 2024 01:33

Halen bir çözüm sunulmamış olup kulaklık ses delikler hemen tıkanıyor ve belirtilen temizleme yöntemini uyguluyorum tiz sesleri alamıyorum yaklaşık 1 ay önce de diğer kulaklığımda sesler bozuk çıkmaya başlamıştı tek kulaklık değişimi yaptılar şimdi diğer kulaklıkta sorun var çok sıkıntılı ürün olmaya başladı sürekli servis yolu görünüyor bizlere

01 Ağustos 2024 17:28

Huawei FreeBuds se2 kulaklığı Antalya KVK Antalya servisi arızayı tespit edemiyor. Sağ kulaklık ses seviyesi %85 iken sol kulaklık %100 performansta çalışıyor. Arızayı nasıl tespit edeceklerini söylüyorum hijyen için kulaklığı teknisyen takamaz demeye getiriyorlar arızayı çözemeden cihazı iade ediyorlar. Huawei destek ekibi ve KVK bu durum karşısında test cihazı sağlam diyorsa yapacak bir şey yok demeye getirip arızalı cihazımı iade etmeye çalışıyor. Bu ürünü servise aynı arızadan 2 kez götürdüm ikisinde de iade edildi. Huawei arıza geçmez ise 3. Seferki gelişini İstanbul'da servise gönderelim diyor aynı program farklı bilgisayar sorunum gene devam edecek benim kulaklığımı dezenfekte edip teknisyen kulağına tam takmaz ise ses farkını anlayamaz bunu defalarca izah ediyorum anlamayan bunu çözmek istemen Huawei ve Antalya KVK teknik servisi var ben bu ürünü aldım pişman oldum böyle servislik ve müşteri yaklaşımı olamaz paranızla rezil olmak isteyen varsa alsın bu markanın ürününü

02 Ağustos 2024 17:56

Ürüne çözüm bulmadıkları gibi sağ kulaklıktan ses bariz kısık geliyor arızası ile Antalya KVK servisine 2 defa bıraktım arıza yok deyip geri gönderiyorlar başkasına dinlettim arızaya oda gördü fakat servis hijyen koşulu ile kulaklığı takamayacaklarını söylüyor ve benim arızamı takmadan göremezler ve Huawei ve KVK tam bir fiyasko bu markalar benim arızanı denemedikleri için çözemiyor alacaksanız on kez düşün alma kararı aldıysan bir on kez daha düşün.

06 Mayıs 2024 12:25

Cihan
17 Temmuz 2023 13:41

Huawei FreeBuds 6i: Sorunlu Kulaklık ve Yetersiz Teknik Destek

05 Ekim 2024 09:18

Gizem
22 Temmuz 2024 22:46
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
15 Mart 2024 16:56