HP Teknik Servis, Ürün 45 Gündür Servis De Bekliyor.

HP Teknik Servis, Ürün 45 Gündür Servis De Bekliyor.
02 Temmuz 2024 11:08

17 Mayıs tarihinde HP teknik servisine 1 ay önce almış olduğum HP 3003dw marka yazıcımı bıraktım. Kartuş hatası var diye kayıt açtılar. Geçen sürede teknik servisten onarıma dair bir bilgi mesajı almadım. İki defa müşteri hizmetlerini aradım, yazıcının akıbetini sormak için parça beklediklerini belirttiler, gerekli malzemenin yurtiçi tedarikli gözüktüğünü, işlemlerin kısa sürede tamamlanacağını belirtmelerine rağmen, bugün 02 Temmuz itibariyle ürün ile ilgili hiçbir işlem yapılmadığını öğrendim. Teknik servise neden bekletildiğimi sorduğumda, yurt dışından malzeme beklediklerini söylediler. Bu cevaba karşılık müşteri hizmetlerinin bana ilettiği notu söyledim, gerekli olan parçanın yurtiçi tedarikli olduğunu kısa sürede çözüleceğini belirtmeme rağmen, 'bizim yapabileceğimiz bir şey yok, bekleyeceksiniz' diyerek konuyu kapattılar. Sonuç olarak teknik serviste geçen süre 45 gün oldu. Müşteri hizmetlerine ve teknik servise bunu söylediğimde umursamaz tavırlarından çok rahatsız oldum. HP markası teknik servis olarak çok zayıf ve geride kalmış. Teknik servis köşelerinde beklemek istemiyorsanız HP markasını kimseye önermiyorum.

03 Temmuz 2024 11:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Temmuz 2024 11:54

Herhangi bir kişi bana dönüş yapmadı. Bilgi veren de olmadı, lütfen insanları yanıltmaktan vazgeçin.

Çelik sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır HP Bozuksa, 30 Gün Beklemeyi Göze Alın.

Çelik
30 Nisan 2024 16:29