HP 2710 ALL İn One Yazıcı E0 Hatası

24 Şubat 2024 14:353.983

HP 2710 ALL In One yazıcım E0 hata mesajını vermekte. Yaklaşık iki yıldır kartuşlarını kendim dolduruyordum ve şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım. Garantinin bitiminden sonra böyle bir hata almak gerçekten ilginç.

Ne yaparsam yapayım düzelmedi. Elektronik devre kısmını ve benzeri yerleri temizledim ancak sorun devam ediyor. Ayrıca, sadece siyah kartuş takılıyken bu hatayı veriyor. Renkli kartuşu kullanmıyorum.

HP yetkilileri, daha önce yabancı forumunuza yazmıştım ancak oradan yapılan dönüş sorunumu çözmedi. Umarım bilgili birisi benimle iletişime geçer ve sorunumun çözülmesine yardımcı olur.

Sorunu kaydettiğim video linki: https://youtube.com/shorts/4j -oha9PYpM?feature=share.

26 Şubat 2024 11:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili; Müşterimiz Mustafa Esat T.'ın sitenize yazmış olduğu şikayet ile ilgili tarafınıza bazı bilgiler iletmek isteriz. Sitenizde yayınlanan yazısına istinaden Müşteri ilişkileri yetkilimiz Mustafa Esat T. ile iletişime geçmiş , konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla; HP Türkiye Kurumsal Ürünler Müşteri İlişkileri

26 Şubat 2024 12:03

Arayıp yardımcı olan herkese teşekkürler.

26 Şubat 2024 12:05

HP yazıcıların kartuşları kullan at mantığı ile çalışıyor dostlar, doldurursanız e0 hatası alabilirsiniz. Benim tavsiyem yazıcı almadan önce kartuşları istediğiniz kadar doldurup dolduramayacağınızı sormak. Epson veyahut Canon'a bakılabilir gibi geldi.

HP 2720 Yazıcı E0 Hatası

Melek
Melek
22 Eylül 2024 14:551.961

HP 2720 yazıcım sürekli e0 hatası veriyor temizlemeyi denedim ama hiçbir şekilde düzelmiyor videolar ile çözmeye çalıştı...

HP 2720 Yazıcı E0 Hatası

HP 2710 E0 Hatası

Yasin
Yasin
8 Kasım 2023 13:191.674

"Teşekkür ederim sorun giderildi HP 2710 yazıcım düzeldi onarım yapıldı teslim edildi"

Ali
Ali
8 Ocak 2024 21:343.398

Merhaba, HP 2710 yazıcım sürekli E0 hatası veriyor. Yeni kartuş aldım, yine aynı hatayı alıyorum ve çözüm bulamıyorum. D...

HP Yazıcı E0 Hatası

Abdul
Abdul
6 Nisan 2024 16:522.627

HP deskjet 2720 aldığım yazıcım E0 hatası veriyor. Ve renkler kırmızı ışık veriyor. Kartuştan sorun olduğunu düşünerek o...

HP Yazıcı E0 Hatası

Tümünü Gör
HP Yazıcımda Ünlem İşareti Sorunu

HP YazıcımdaÜnlem İşareti Sorunu

Çınar
HP Yazıcı Kağıt Alma Sorunu

HP Yazıcı KağıtAlma Sorunu

Emre
HP Ink Tank Wireless 410 Hata Veriyor!

HP Ink TankWireless 410 Hata Veriyor!

Yeşim
HP Smart Tank 515 Baskı Kafası Sorunu

HP Smart Tank 515Baskı Kafası Sorunu

Serkan
HP Smart Tank 515 Yazıcı Arızası!

HP Smart Tank 515Yazıcı Arızası!

Hatice
HP Yazıcı Sorunu!