Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Hesabımdan Bilgim Olmadan Para Çekilmesi

12 Eylül 2023 12:11

Hotels.com adresinden güvenip yapmış olduğum rezervasyonu muhatap bulup iptal ettiremediğim için konaklama yapacağım otele gitmediğim halde otel ödemeyi çekmiştir.
Buraya da bir muhatap bulup paramı geri alma ümidiyle yazıyorum. Umarım en kısa sürede çözüm bulabilir. Otelle de görüştüm oldukça yardımcı olmayacaklarını geri ödeme yapmayacaklarını söylediler.

12 Eylül 2023 16:29 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için rezervasyon numaranızı bize göndermenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Hotels.com

12 Eylül 2023 16:36

Sayin müşterimiz, Hotels.com ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz sorun şu anda çözüm aşamasındadır. Saygılarımızla, Hotels.com

18 Eylül 2023 10:29

Merhaba, Süreçle ilgili hala bir geri dönüş alamadım. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alabilirsem. Ona göre ilerleyeceğim ve gerekli yerlere şikayetimi yapıyor ve yasal süreci başlatıyor olacağım. İyi çalışmalar dilerim.

20 Eylül 2023 18:42

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

21 Eylül 2023 10:48

Yerel anlayışınız nedir yeriniz Türkiye sınırları içinde mi? Yurt dışında mısınız? Bir de telefondan mı geçirelim diyorsunuz? Telefon numarasını siteye yazmak çok mu zor Bu otelin sorumluluğunda olan bir konu değil. Bu işlem sizin sorumluluğunuz da yapılan bir işlem. Sizin sorumluluğunuz da bunu anlamalısınız öncelikle. Çünkü zaten size ulaşabilmiş olsam iptalini gerçekleştirebilirdik. Ama siteniz o kadar kötü ki online çalışan bir personele ulaşılmasın diye elinizden geleni yapmışsınız. Bugün bir aranma ve işlem çözümü bekliyorum. Konu çok fazla uzadı paramın da en geç yarın hesabımda olmasını bekliyorum. İyi çalışmalar.

21 Eylül 2023 12:09

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. ya da [email protected] adresinde bize e-posta iletiniz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

21 Eylül 2023 15:23

Şimdi personeliniz aradı. Üst yönetimle görüşmüş ve konuyla ilgili yardımcı olamayacaklarını söylemişler. Bu mu sorun çözme şekliniz sizin firmanızla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Ben yine de gerekli yerlere şikayetimi yapmaya devam edeceğim. Ta ki sonuç alana kadar.

07 Nisan 2024 22:46

04 Haziran 2024 11:42