Hotels.com Hesabımdan Bilgim Olmadan Para Çekilmesi

12 Eylül 2023 12:11841

Hotels.com adresinden güvenip yapmış olduğum rezervasyonu muhatap bulup iptal ettiremediğim için konaklama yapacağım otele gitmediğim halde otel ödemeyi çekmiştir.
Buraya da bir muhatap bulup paramı geri alma ümidiyle yazıyorum. Umarım en kısa sürede çözüm bulabilir. Otelle de görüştüm oldukça yardımcı olmayacaklarını geri ödeme yapmayacaklarını söylediler.

12 Eylül 2023 16:29 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için rezervasyon numaranızı bize göndermenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Hotels.com

12 Eylül 2023 16:36

Sayin müşterimiz, Hotels.com ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz sorun şu anda çözüm aşamasındadır. Saygılarımızla, Hotels.com

18 Eylül 2023 10:29

Merhaba, Süreçle ilgili hala bir geri dönüş alamadım. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş alabilirsem. Ona göre ilerleyeceğim ve gerekli yerlere şikayetimi yapıyor ve yasal süreci başlatıyor olacağım. İyi çalışmalar dilerim.

20 Eylül 2023 18:42

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

21 Eylül 2023 10:48

Yerel anlayışınız nedir yeriniz Türkiye sınırları içinde mi? Yurt dışında mısınız? Bir de telefondan mı geçirelim diyorsunuz? Telefon numarasını siteye yazmak çok mu zor Bu otelin sorumluluğunda olan bir konu değil. Bu işlem sizin sorumluluğunuz da yapılan bir işlem. Sizin sorumluluğunuz da bunu anlamalısınız öncelikle. Çünkü zaten size ulaşabilmiş olsam iptalini gerçekleştirebilirdik. Ama siteniz o kadar kötü ki online çalışan bir personele ulaşılmasın diye elinizden geleni yapmışsınız. Bugün bir aranma ve işlem çözümü bekliyorum. Konu çok fazla uzadı paramın da en geç yarın hesabımda olmasını bekliyorum. İyi çalışmalar.

21 Eylül 2023 12:09

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında arayabilirsiniz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

21 Eylül 2023 15:23

Şimdi personeliniz aradı. Üst yönetimle görüşmüş ve konuyla ilgili yardımcı olamayacaklarını söylemişler. Bu mu sorun çözme şekliniz sizin firmanızla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Ben yine de gerekli yerlere şikayetimi yapmaya devam edeceğim. Ta ki sonuç alana kadar.

Hotels.com Hotels Yanlışlıkla İptal

7 Nisan 2024 22:46664

Hotels üzerinden yaptığım bir otel rezervasyonunu yanlışlıkla iptal ettim ve ücreti geri ödemesiz olarak iptali geri alm...

Hotels.com Geri Ödeme Sorunu

4 Haziran 2024 11:421.311

Hotels.com üzerinden yaptığım rezervasyonu otel ile görüşerek iptal ettim. Ancak ödeme ne otele ne bana iletilmedi, otel...

Hotels.com Rezervasyon İptali Geri Ödemesi

12 Temmuz 2024 11:28987

"Sorunum biraz zor olsa da çözüldü sanal temsilcilerle muhatap olunduğu için problemi anlatmak zor oluyor ödemem gerçekleşti teşekkürler"

Hotels.com Para İadem Yapılmıyor

28 Nisan 2024 14:381.462

Hotels.com üzerinden ücretsiz iptal seçenekli konaklama rezervasyonu yaptırdım. Ücretsiz iptal süresinde iptal ettim. An...

Hotels.com Rezervasyon İptalinden Sonra Parayı Geri Ödemiyor!

6 Nisan 2024 17:53976

Hotels üzerinden yaptığım rezervasyonu iptal ettim. Paramı ödemiyor! Hiçbir yerden ulaşmıyorum. Paramı hemen geri verin!...

Tümünü Gör
Hotels.com Premium Oda Kiralayıp Standart Oda Verdiler

Hotels.comPremium Oda Kiralayıp Standart Oda Verdiler

Sümeyye
Hotels.com Otelin Hali Çok Kötü!

Hotels.com OtelinHali Çok Kötü!

Sevim
Hotels.com Rezervasyon İptali