Eray sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 15:05

Hoover "Ultra Vortex MBC500UV 500 w Yatak Temizleyicisi" adlı ürünü geçtiğimiz günlerde satın aldım. İlk yaptığım iş kullanım kılavuzunu okumak ve kullanım aşmasına geçmek oldu. Kılavuz okumadan elektronik cihaz kullanmam. Heyecanla yatağımı temizleme aşamasına geçtim. 2 dakika sonra kontrol ettiğimde ürünün alt kısmındaki fırçalar yatağımın iplerinden görünmüyordu. Ne yazık ki; kullanım kılavuzunda yataklarınızı temizlerken "fırçalı modda çalıştırmayın" uyarısı yer almıyor. (Şikayet oluşturmadan bir kez daha okudum) Alezle kullanıp gözünün içine baktığım yatağımın ipleri ve yüzey alanı ne yazık ki zarar görmüş durumda. Umarım bu şikayeti okur ve öncelikle kullanım kılavuzunu günceller ve özür dilemeye özen gösterirsiniz. Fırçanın temizlenme aşmasına gelecek olur isek; alttaki vida hiç efektif değil. Muhtemelen birkaç sök tak sonrasında deforme olacaktır. Fırçanın temizledikten sonra (ki bu ciddi efor gerektirdi) çıkan yatak iplerini ve yatak yüzey alanının bir kısmının fotoğrafını ekliyorum.

23 Aralık 2023 15:23 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Hoover Yatak Süpürme Makinesi

27 Temmuz 2023 13:30
Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 16:26

Ferhat