Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makineleri İçin Çözüm Bekleyen Müşteri

25 Aralık 2024 18:20

Hoover marka iki çamaşır makinesi aldık. Biri 10 aylık, diğeri de bir senelik garantisi devam eden ili ürün. Yaklaşık üç aydır çözüm için servisten ve şirketten çözüm için bir aksiyon alınmadı. Birinin ana kartının yanmış olduğu tespit edildi ancak yetkili servise garantili ürünün aciliyetle değişimini talep ettiğimizi bildirdiğimiz halde oldukça nahoş
bir üslup ve fabrikanın asla bunu değiştirmeyeceği yönündeki beyanıyla sorunun çözülemeyeceği bildirildi. Diğer makinenin ise amortisörünün kırıldığı kazanın inmiş olduğu söylendi. Üç aydır sorunun çözümü için bekliyoruz. Gerek şirket gerek servis noktasında müşteri memnuniyetinin asla olmadığı bir firmadır. İvedi çözüm bekliyoruz!

29 Aralık 2024 21:14

Ana kart arızası sebebiyle Hoover marka çamaşır makinesi bozuldu. Süreçle ilgili 10 aylık garantisi olan bir makinenin yenisi ile değişimi hususunda müşteri temsilcileri ve firma yetkilileri olumsuz yanıt verdi. Çözüm odaklı olmayan yalnızca ürün satmakla ilgilenen bir müşteri memnuniyeti politikası mevcut. Hayal kırıklığı!

27 Aralık 2024 23:35

Tarafıma yapılan geri dönüşte 10 aylık garantili ürünün anakartının yanmış olmasının faturası tüketici olarak tarafıma yansıtılarak sadece parça değişimi yapılabileceği oysaki tüketici kanununa göre sistematik kusuru bariz olan bu ürünün değişimini isteme hakkımın olması hasebiyle beklediğim değişim için firmanın olumsuz dönüşü ne hukuka ne de hayatın olağan akışına uygundur. İvedi olarak Yeni ürünle değişim yapılması hakkımın teslimi için gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde hukuki yollar tüketilecektir. Hoover makine alım ve kullanım süreci tam bir hayalkırıklığıdır!

26 Aralık 2024 10:53 (Şikayetten 16 saat sonra)
26 Aralık 2024 21:00

02 Ocak 2025 23:25

Hala çözüm getirilmedi. Hukuki süreci ivedilikle başlatacağım. Hoover marka herhangi bir ürünü bir daha asla tercih etmem!

Ömer
08 Kasım 2023 19:56
Fuat sonucu yetersiz buldu

10 Mayıs 2024 08:53
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Pinar
29 Ocak 2024 15:15

Hoover Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Hizmet

İlhan
07 Mart 2025 14:16
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Kurutmalı Çamaş Makinesi

17 Şubat 2024 22:40