Antalya'daki Hoover Teknik Servis Sorunları İş Kaybına Yol Açıyor

13 Kasım 2024 13:03

Ankara ve Antalya'da bulunan işyerlerimizde kullanmak üzere son 6 yılda 30'dan fazla Hoover çamaşır yıkama ve kurutma makineleri satın aldık. Hala da sipariş vermeye devam ediyoruz. Ankara bölgesinde teknik servis konusunda hiçbir sorun yaşamazken, Antalya bölgesinde bulunan teknik servis noktasından destek almakta sürekli sorun yaşıyoruz.

12 Ekim 2024 tarihinde aynı servis noktasına arıza kaydı bildirmemize rağmen sorunun çözülmesi için bugün itibariyle 33 gündür yetkili servisin gelmesini bekliyoruz. Telefon ile servis yetkililerine defalarca ulaşmamıza rağmen sürekli aynı "depodan yedek parça bekliyoruz" bahanesi ile karşılaşıyoruz. Bu bahaneyi teyit etmek için diğer yetkili servislere arızalı ürünümüzün barkodu ile yedek parça sorgulaması yaptırdığımızda depoda bu parçaların hâlihazırda mevcut olduğu bilgisini aldık.

04.11.2024 tarihinde yetkili servis ile bu bilgiyi paylaştığımızda yedek parçanın yeni ellerine ulaştığı ve birkaç gün içinde arızalı makinelerimizi almak için geleceklerini söylediler. Fakat her zamanki gibi yine gelmediler.

Hoover ürünlerini işletmelerimizde ticari faaliyet amacıyla kullandığımız için makine eksikliği bizim için iş kaybına yol açmakta ve taahhütlerimizi yerine getirememize neden olmaktadır.
Yetkili servisin arıza kaydı bildirilmiş olmasına rağmen makineleri teslim almayarak onarım için belirlenmiş 15 günlük yasal süreyi özellikle başlatmadığının da farkındayız.

Sizden, yetkili servis konusunda ivedilikle bir çözüm bulmanızı rica ediyoruz. Sorunumuzun çözülmemesi durumunda öncelikle Hoover Avrupa Operasyonu'na durumu bildireceğimizi ardından yasal yollardan hem servis noktasına hem de markanıza karşı hakkımızı arayacağımızı bildiririz.

13 Kasım 2024 13:56 (Şikayetten 53 dakika sonra)
Efe
14 Kasım 2024 11:29

11.11.2024 ve 13.11.2024 tarihlerinde Hoover web sitesi üzerinde bulunan iletişim formunu doldurarak durumu zaten 2 sefer iletmiştik. Bizimle iletişime geçmeniz için hala bekliyoruz. Bugün müşteri hizmetlerini yine kendimiz arayarak durumu anlattık. Sorunumuz hala devam ediyor.

Akalp sonuçtan hiç memnun değil

Akalp
30 Ağustos 2024 17:39
hoover-arizasi-giderilmeyen-urun-ve-kayitsiz-kalan-firma-sikayeti-2.pdf

Özkan
12 Aralık 2023 16:12
Metehan sonuçtan çok memnun

Metehan
10 Ocak 19:49
"Ürününü değiştirmeyi teklif ettiniz ve bende kabul ettim teşekkürler"

Hoover Makinenin Altından Su Sızıyor!

Tülay
20 Mart 2024 23:43
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
21 Kasım 2024 23:17