Homend Ütü Kaymıyor Ve İade Sorunu

Emrah
21 Nisan 2024 22:55

07.03.2024 tarihinde almış olduğum ütüyü, deneme fırsatım olmadığı için cayma süresi geçtikten sonra deneyebildim. Daha sonra ütünün kumaş üzerinde kaymadığını fark ettim ve vakit kaybetmeden servise gönderdim. Serviste buhar düğmesinin aktive edilerek test edildiği ve ütünün çalıştığının test edilerek tarafıma iade edildiği belirtildi.
Tekrar denedim; ütü kumaş üzerinde kaymıyor. Ütü yorumlarını incelediğimde bu problemin ütünün kendisinde olduğunu gördüm. Maalesef bunu cayma sürem dolduktan sonra fark ettim. Ekonomik zorluklar yaşadığımız bu dönemde binbir zorlukla aldığım bu ütünün iadesini talep ediyorum. Ayrıca bu, Homend'den aldığım ilk ürün değil ve son da olmayacak. Eminim bana lütfen yardımcı olursunuz.

Arzu
Arzu

Homend marka ütü asla utulemıyo alt tabanı kütük gibi kıyafetlerin üstünde duruyor bu nasıl bir şeydir Allah aşkına kendi paramızla rezil olmak tamda budur iste zerre kaymıyo hiç mi denetlemediniz ürünü piyasa ya sürerrken pes yani kaymaz halılardan fez aldınız galiba ama bu halı değil ütü ütü bu ütü nün kıyafet üstünde kayması lazım kayması kütük gibi durması değil

Tarik sonuçtan hiç memnun değil

Tarik
29 Mayıs 2024 10:40
Homend Anneler Günü Felaketi
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
22 Temmuz 2024 10:11
Homend Buhar Kazanlı Ütü Her Kıyafete Yapışıyor!
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebim Göz Ardı Edildi, Mağduriyetim Sürüyor

Deniz