Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 16:03

19 Ekim 2024 cumartesi günü, hotels.com sitesi üzerinden aylar öncesinden, eşim ve 11 aylık bebeğimle kalmak üzere rezervasyon yaptırmış olduğum historical goreme house isimli otele gittim.

11 aylık bebeğimiz için beşik ve elektrikli ısıtıcı istedik. Kendini otel müdürü olarak tanıtan, m** isimli şahıs, kendisi resepsiyonda Columbia kabanla otururken ‘size ısıtıcı bulmak zorunda değilim, hava o kadar soğuk değil, beşiğinizi kendiniz getirseydiniz’ diyerek bizimle tartıştı.

Ayrıca, ‘zaten 70 euro'ya hotels.com’dan tuttuğumuz odada, böyle taleplerde bulunmaya hakkımız olmadığını, beğenmiyorsak başka otele gidebileceğimizi’ söyledi. Biz resepsiyondayken, giren başka bir turiste, tadilat durumunda olan ve ancak akşam hazır olabilecek başka bir odanın gecesi için 10.000 TL (260 euro) istediler.

Odasını erken tutan müşterileri kaçırıp, odalarını çok daha yüksek fiyata son dakika müşterilerine kiralamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Aile üyelerimizin diğerleri de aynı otelde kaldığından, geceyi, bebeğimizi yetişkin yorganıyla örterek uyumadan geçirdik.

Kendi ülkemizde bize ikinci sınıf insan muamelesi yapan şahıs ve işletme hakkında, hem turizm Bakanlığına hem de ticaret Bakanlığına, konunun incelenmesi için gerekli başvuruları yaptım.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Webresonline Yanıltıcı Rezervasyon Ve Kötü Otel Deneyimi

19 Ağustos 2024 11:19

04 Eylül 2024 10:17

26 Temmuz 2023 10:47

Orange Hotel (İstanbul) Kalitesiz Hizmet

09 Ekim 2024 16:57
Gökşin sonuçtan hiç memnun değil

Mogan Uygulama Oteli Müşterileri Mağdur Ediyor

05 Haziran 2024 10:54