Trio Hotel Hotel Sunset Troia Sezon Sonu Konaklama Kabusu

10 Eylül 2024 11:55

9 Eylül 2024'te bir geceliğine, biri 2 aylık, diğeri 7 yaşında iki çocuğumuzla konaklamak istedik fakat ödemeyi yapıp resepsiyondan ayrıldıktan sonra otelde bizden başka kimsenin olmadığını fark ettik, sezon bittiği için. Oğlum bir iki saat sonra bayağı sıkıldı, 'Eve dönmek istiyorum' dedi. Bizim için de iki çocukla pek uygun bir ortam olmadı. Resepsiyona gidip görevli arkadaşa durumu izah ettim ve müdürlerine, iki tarafın da mağdur olmayacağı şekilde ücretten kesinti yapıp parayı iade etmelerini istedim. Kesinlikle yapıcı olmadılar. Müşteri memnuniyeti sıfır, hiçbir konuda beklentiyi karşılayacak bir işletme değil. Konaklamadığım odanın parasını almış oldular. Üstelik çalışanlardan biri gerçekten mi bir yerleri yıkıyordu tartışılır, koskoca yerde bir bizim odanın duvarı varmış gibi neredeyse beni yıkayacaktı. Saygısı olmayan bir yer.

10 Eylül 2024 12:02 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhabalar efendim şikayetiniz üzerine belirtmiş olduğunuz gün kamera kontrolüde yapıldı başka bir otel ismi ile karışıklık olabilir biz böyle bir olay yaşamadık. Teşekkürler

02 Eylül 2024 22:15
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Rys Hotel Edirne Kalitesiz Hizmet

20 Kasım 2024 12:07
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Adahan Butik Otel Hizmeti Sıfır!

11 Eylül 2023 10:29