Orange Hotel (İstanbul) Kalitesiz Hizmet

09 Ekim 2024 16:57

Otele ilk geldiğimde yüzü asık isminin m*** olduğunu söyleyen bir resepsiyonist beni karşıladı. İlk önce odaya meyve tabağı isteyebiliyor muyuz dediğimde yine sert bir şekilde yok diye cevap verdi. Tamam dedim ardından kahvaltı genel olarak var mı diye sorduğumda yine yok zaten ekonomi odada kalıyorsunuz gibi kaba saba kelimeler kullandı ve ben yine sesimi çıkarmadım. Daha sonra bana ‘isterseniz başka otellere bakın ‘ deyip beni otelden kovmaya çalıştı. Sonrasında ben de hayır deyip odama geçtim. Odaya geçtikten sonra odada klimanın olmadığını fark ettim ve resepsiyonu arayıp durumu anlattım m**** Bey de hemen gelip açacağını ve kumandanın kendinde olduğunu söyledi. Sonrasında bekledim bekledim gelen giden olmadı yine telefon açtım cevap vermedi. Ardından odadan çıkıp bizzat resepsiyona gidip söylediğimde orada klima yok sadece havalandırma var dedi. (Girişte bana klima olmadığı söylenmedi) ve sesini git gide yükseltiyordu ben hala rica ediyorum üslubunu biraz düzelt dediğimde hala gergindi. Zaten şu kadar paralık odada kalıyorsun gibi saçma kelimeler kullandı. Ben de ‘ o kadar dediğiniz para sizleri bu oda için tatmin ediyor ki o parayı istiyorsunuz ve ben size zorla bu paraya kalacağım demedim zaten ‘diye tepki gösterdim ve dilerseniz kamera kayıtlarına bakın çok gergindi ben elimden geldiğince sakin konuşmaya ve kendimi dizginlemeye çalıştım. Sonrasında ilk etapta git otelden çık ve paranın yarısını vermiyorum odayı kullandın dedi ben de hayır odada bir şey yapmadım eğer ki çıkacaksam da tüm parayı istediğimi söyledim ve saygısız olduğunu söyledim. En son otelden çıkarken bildiğiniz parayı suratıma fırlatır gibi hareket yaptı ben kendimi zor tuttum gerçekten ( kamera kayıtlarına bakmanız ricadır) ben gerek İstanbul içi gerek yurt içi gerekse yurt dışı yıllardır bir çok otelde kaldım ama hayatımda hiç böyle bir turizmciyle karşılaşmadım. Ayrıca o personel hakkında da yasal işlem doğrultusunda şikayetçi olacağımı buradan bildirmek isterim.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 09:30
Cenkay sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 15:23
Gece Yarısı Park Kabusu: Otel İlgisizliği Ve Kötü Muamele
Gece Yarısı Park Kabusu: Otel İlgisizliği Ve Kötü Muamele
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 11:26

Simus Beach Hotel Kabusu

03 Eylül 2024 16:12
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Otelde Soğuk Su Ve İlgisiz Personel Deneyimi

02 Kasım 2025 23:47