Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Turizm Doğru Beyanda Bulunmama

27 Ekim 2023 10:26

Çekmeköy merkez mahallemizde ikamet eden ve mukabelede kuran okuyan bayan hocalar, kuran bittikten sonra umre yolculuğundan bahsetmiş. 80 yaşında olan anneme de teklif etmişler. Annemi de heveslendirmişler. Ben de annemi kırmadım ve pasaport başvurusunda bulundum. Daha sonra umre yolculuğu için Hisar Turizm diye bir firmadan anneme ödeme linki göndermişler. Bu firmayı aradım ve ödemenin yapılması gerektiği cevabını aldım. Ödemeyi 18 Ekim 2023 tarihinde kredi kartı ile yaptım. 12 Kasım tarihi verildi. Yolculuk için. Biz hazırlık yaptık hem maddi hem manevi, sonra bu bayan hoca evimize gelerek anneme teyze sen umreye gidemezsin, senin yaşın 80 Arabistan hükümeti 80 yaş umre yolcusu kabul etmiyor gibi bir yalan uydurdu. Neden bunu daha önce söylemediğini pasaport ücreti ve umre ödemesini yapmazdık dediğimizde ise bilmediğinden bahsetti. Bu durumu farklı firmalara sordum böyle bir kural yokmuş. Ve bu bayan hoca ve buna benzer kişilerin bu kuran okuma toplantılarında umre firmalarına yolcu temin ederek kendi umre yolculuklarını bedavaya getirmeleri ve firmadan üste para alarak yaptıklarını öğrendim. Annemin olayında ise oluşturduğu grupta sayıyı tamamladığı için annemle uğraşmama adına annemi psikolojisini bozma pahasına annemin umreye gidemeyeceğini söyledi ve gruptan çıkarttı. Çünkü sayıyı tamamlamıştı. Hisar turu aradım ve çıkan müşteri temsilcisine durumu anlattım. Temsilci müşterilerin yaşlarına göre şartların anlatılması gerektiğini fakat bu hocaların bu bilgileri vermediğini beyan etti. Bende ücretin geri iade edilmesini talep ettim. Bu bayan hocanın da bağlı olduğu Anadolu yakası temsilcisi erkek hoca, iadenin 1-2 hafta sürebileceğini söyledi. Ben böyle bir saçmalığı kabul etmiyorum. İade konusunda firmaya giden bilgide ise "müşteri iptal istedi" diye ibare düşülmüş. Halbuki biz iptal ettirmedik. Temsilciden düzeltmesini istedim. Ücret iadesinin kesintisiz yapılmasını istedim. İade dilekçesini firmaya ve bizi aldatan hocaya ilettim. Kadın o kadar rahat konuşmaya devam ediyor. Ücret iade sürecinin uzamasını istemiyorum. Hisar turizm temsilcisi bu durumlardan haberdar olmadıklarını beyan etti. Ben şikayetçiyim. Annemi başka bir tur firması ile göndereceğim. Hisar turizm bizim için kötü bir deneyim oldu. Bir daha asla tercih etmem.

profile profile
27 Ekim 2023 11:14

Firma yetkilisi süleyman bey aradı görüştük. Problemi çözecekmiş

27 Ekim 2023 11:24

Süleyman bey annemi farklı bir tarihte farklı bir gurup ile gönderecek. Kendisine teşekkür ederim.

01 Kasım 2023 10:01

Firma yetkilisi de yardımcı olamadı. Ücret iadesi istedim. Henüz cevap gelmedi. Mağduriyetimiz halen devam etmektedir. Ücretimiz kesintisiz iade edilsin. İptali firma kendisi yaptı. Bu nedenle kesinti olmadan paramızın iade edilmesini bekliyorum.

01 Kasım 2023 12:00 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Misafirimizi arayarak dinledik ve konuyla ilgili bilgilendirdik. Saygılarımızla, Hisar Turizm İletişim Merkezi

03 Kasım 2023 10:43

Verilen bilgi ödeme yapmadan önce verilmeliydi. Mukabele toplantılarında insanların yaşına bakılmaksızın sırf umreci sayısı artsın, umreye bedava gideyim hırsı ile yaşayan bayan hocalarınız bize  yaşlı umrecilerin refakatçi eşliğinde gidebileceğini beyan etseydiler, şimdi bu yazıları yazıyor olmazdık. Ben ödeme yaptım, ama annemi arayıp sizi gönderemiyoruz denildi. Bu bilgiyi bizi arayıp ödemenizi yapmanız gerekiyor demeden önce vermeliydiler. Netice olarak annem sizin firma ile gidemiyor. 18,10,2023 tarihinde kredi kartı ile yaptığım ödemenin kartıma kesintisiz olarak iade edilmesini bekliyorum. Kartın hesap kesimi bugün ve sizin neden olduğunuz bu durum sebebi ile faiz ödemek istemiyorum.

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Turizm İle Umre Seyahatinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

19 Şubat 2025 13:12

Umre Yolculuğunda Vizesiz Ve Yardımsız Kalan Aile

21 Aralık 2024 13:10
Barış sonuçtan çok memnun

Tekkoza Turizm Şikayetçiyim

19 Şubat 2025 20:25
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Feyz Tur & Turizm Seyahat Acentası Umre Parasını Aldı Geri Vermiyor

21 Ocak 2024 19:44