Faruk sonuçtan çok memnun

Hero Motosiklet Vadi Motor Hayatımı Tehlikeye Atıyor

27 Nisan 2024 18:52
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkürler hero motor”

Hero Dash 125 sahibiyim ve yaklaşık 2 ay önce satın aldım. Aldığım günden beri ön tekerlek dönmüyor; balataya temas ettiği için Bağcılar Vadi Motor Servisi'ne götürdüm. Orada görevli kişi gözümün içine bakarak yalan söyledi ve bir sorun olmadığını iddia etti. İki defa bakıma götürdüm ancak her seferinde sadece yağ değiştirilip geri gönderildim. Motorun vidaları bile sıkılmıyordu. Bugün tekrar Vadi Motor'a bakım için gittim ve yine sadece yağ değiştirildi. Motordan gelen sesi ve frenlerimin sağlam tutmadığını belirtmeme rağmen, 'Benim işim değil' diyerek beni göndermeye çalıştılar. En sonunda ön tekerleğin dönmediğini fark ettiler ve balatayı değiştirmemiz gerektiğini söylediler. İki gün önce değiştirdiğim balatayı söküp başka bir balata taktılar, ancak sorun devam ediyordu ve üstelik artık frenlerim hiç tutmuyordu. Günde 12 saat kuryelik yaparak geçimimi sağlıyorum; önüme çocuklar fırlıyor, arabalar aniden yola çıkıyor. Kendi can güvenliğim ve diğer insanların can güvenliği için frenlerimin sağlam tutması şart. Durumu belirttim ve 'Parası neyse veririm, yeter ki frenlerim düzgün çalışsın' dedim. Ancak bana, 'Parayla işim olmaz, eğer öyle olsaydı seninle zaten çalışmazdım' şeklinde cevap verildi. Günde 12 saat kuryelik yapmama rağmen şu an ön disk frenim çalışmıyor ve başıma gelecek herhangi bir olaydan tek sorumlu Vadi Motor'dur. Bu konunun peşini asla bırakmayacağımı belirtmek isterim.

profile profile
Faruk
Faruk
29 Nisan 2024 13:40

Kısa sürede dönüş yaptığınız için teşekkürler hero motor

Asena sonucu yetersiz buldu

Hero Dash 125: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

12 Mayıs 2025 21:46
Ali sonuçtan memnun

17 Temmuz 2024 16:25
"Hero Motora teşekkür ederim şikayetim yayınlandıktan sonra beni arayarak ellerinden geleni yaptılar. İlk olarak servise giderek arıza kaydı oluşturdum ve gerekli işlemleri yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var ki motosikletim daha yeni teslim edildi 2 aydan daha uzun bir süre mağdur oldum ama bunun sebebi servisten kaynaklı olması. Hero Motor tamamen markasının arkasında durdu fakat bence bu markanın en sıkıntılı yönü iş bilmez servisler."
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ön Disk Eğriliği

08 Ağustos 2024 11:37
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Dash 125 Ön Fren Balatası Bitti

30 Mart 2024 00:52
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 11:38