Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:12

Hero Xpulse 200 motorum 7178 km'de bakıma girdi. 8700 küsur km'de motor yatak sardı. Henüz bakımdan çıkalı 2000 km bile olmadan motor bozuldu. Bursa Eng Motor servisinden müracaat ettik, fabrikadan yeni blok yapıldı. Geri 40 gün sonra geldi. Blok kapaklarında boya atığı parçaları var, gönderdiğim gibi temiz gelmedi, bazı yerleri çizik geldi ve her şeye rağmen motoru teslim aldım. Rodaj bakımı için tekrar servise gittim, kilometrem bu sefer 9400 ama bu kilometrede servis kaydı oluşturulamıyor. Sebebi de 11.000 km arıza kaydı oluşturulmuş göründüğü için. Sorumu Hero TR Facebook sayfasına söyledim, servisten size haber verecekler dendi, kimse aramadı, sormadı. Ben servise gittim, servis çok yoğun, herhangi bir aksiyon alan yok. Motorum bakıma girdi, kaydı yapılamıyor. Şaka gibi. Arıza sekmesinde 8700'de bozulan motora 11.000 km neden yazıyorsunuz, ben bunu anlamıyorum. Motoru satmaya çalışırken alıcılara yalancı çıkıyoruz. Mevcut olan arıza kaydının gerçek kilometresinde kayıt altına alınmasını talep ediyorum. Periyodik bakımımın km'sine kadar doğru işlenmesini talep ediyorum. Ayrıca yoğun yağmurdan sonraki gün motorumun farı, sol taraftaki bulunan ledi bozuldu, içine su kaçmış olduğundan şüpheliyim. Bu sorunun da çözülmesini talep ediyorum.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Bahane Edilerek Motorumun Ağır Arızası Karşılanmadı

15 Mayıs 2025 13:17
Süleyman sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2025 16:48
"Fabrika merkez servis müdürü M**** Bey ve E**** Bölge servis Müdürü A****Bey' in girişimleri ve katkıları ile şikayet konusu giderildi. Müşteri memnuniyeti çerçevesinde sorunumun çözülmesinde katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."
Hero Motor'dan Söz Verilen Hediyeler Ve Servis Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:45

26 Temmuz 2024 21:31