Helin sonuçtan hiç memnun değil

Herdilogren.com Etika Akademi Şikayet

21 Ocak 2024 00:55

Ankara Kızılay da iki kız yanıma geldi yarım saat falan konuştular. Sonra 15 gün ücretsiz kullanabileceğimi söylediler. Ben bilgilerimi paylaşmak istemedim ama fazla zorladılar. Ama ücretlendirme hakkında bir bilgi verilmedi. Sadece beğenirsem kullanmak istersem ücretlendirme olur tarzı şeyler söylediler. Ben imzaladıktan sonra kursu aradım ve ücretlendirilmek istemiyorum dedim. Kendileri biz size dönüş yapacağız dediler. Ancak herhangi bir dönüş olmadı ben de muhtemelen iptal olmuştur diye üstünde durmadım. Birkaç gün önce beni arayıp her ay 1200 lira ödemem gerektiğini ödemezsem de hukuksal işlem başlatacaklarını söyleyerek tehdit ettiler. Bu konu hakkında bir sürü şikayet var zaten gerekenin yapılması lazım.

Yorumlar (8)

Cemile
Cemile

10.01.2024 tarihinde etika akademy tanıtımı için üniversite kampüs içinde kızıma ve arkadaşına tanıtım yapılmış. En azından denemelerini deneme süresinin 1 yıl geçerli olduğunu, istedikleri zaman kullanmaya başlayabileceklerini ve bu süreçte hiçbir ücret talep edilmeyeceğini söyleyerek bir sözleşme imzalatmışlar. İnternet çekmediği için aktivasyon oluşturamamışlar ve telefon numarası alıp sizi arayacağız demişler. Onlar aramayınca çocuklar da önemsememiş. Geçen hafta kızımı arayıp ilk taksitini ödemesini istemişler. Bu tamamen yalan beyanla imza alıp genç çocukları hedef alan bir firmadır. Hiçbir şekilde giriş yapılmamış üyelik oluşturulmamış ve kullanım sağlanmamıştır. Vermediğiniz bir hizmetin ücretini talep edemezsiniz. Burada da gördüğüm kadarıyla bu firma ile ilgili bir sürü şikayet var. Tüm bu yorumların çıktısını aldım Tüketici Mahkemesi'ne şikayet ettim. Aynı belgelerle savcılığa da gideceğim. Bu yaptığınız yalan beyanla tehditle haksız kazanç elde etmek.

Hande
Hande

Ne yaptınız acaba bir gelişme var mı?

İrem
İrem

Merhabalar bir gelişme var mı bilgi verebilir misiniz ben de şikayetçi olmayı düşünüyorum

Tuğba

Çok teşekkür ederim gerçekten. Evet maalesef, bana imzalatmalarının hemen ardından onları, öğrenci olduklarını düşündüğüm iki kişiye sözleşmeyi imzalatırken gördüm. Resmen avlanıyorlar...

Tuğba

Merhaba ben de aynı durumdan muzdaribim, bir gelişme var mı acaba?

Ayşenur
Ayşenur

Merhaba biz de aynı şeyleri yaşıyoruz bu süreçte ne yapacağınızı veya ne yaptığınızı sorabilir miyim

Kardelen
Kardelen

Ne durumdasınız acaba parayı ödedinizmi?

Helin
Helin

Maalesef yapacak hiçbir şey bulamadım. Akademi sürekli arayıp duruyor para için.

Herdilogren.com "Etika Akademi" Sürekli Arayıp İcra İle Tehdit Ediyor

07 Haziran 2024 14:56

07 Kasım 2023 20:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 14:34