Hepsiburada'da Taksit Çilesi: Çözüm Bekliyorum!

Özgür
15 Kasım 2024 21:22

Yıllardır Hepsiburada sitesinden alışveriş yapıyorum. Sisteme kayıtlı Hepsiburada limiti ile aldığım taksitli ürünlerin taksitleri düzenli olarak sisteme kayıtlı kredi kartımdan çekilmekte iken, kartımın son kullanma tarihinin dolması sebebiyle yenilenen kredi kartımın bilgilerini yenileyerek sisteme kaydettim ve kaydını yenilediğim sistemde görünen yeni kartım ile ilave alışverişler yaptım. Fakat önceki taksitli alışverişlerimin taksit tarihi geldiğinde sistem hala eski kartımdan taksit ücretini çekmeyi denediğinden, Hepsiburada firması tarafından telefonuma taksitlerin çekilemediğine dair mesajlar gelmeye başladı. Bunun üzerine Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ile farklı zamanlarda yaklaşık 10 defa görüşme yaptım fakat görüşmelerimin hiçbirinde çözüm sağlanamadı. Görüşme sağladığım müşteri temsilcilerinin bir kısmı sorunu anlayamadığı için beni bankaya yönlendirdi, bir kısmı sorunu anladı fakat zamanla düzeleceğini, taksitlerin yeni kartımdan çekileceğini söyledi, bir diğeri yeni kartımı sistemden silip tekrar kaydetmemi salık verdi, bir diğeri silip kayıt etme işlemini sistem üzerinden benimle birlikte yaptı, bir diğeri kayıtlı kredi kartımdan 1 TL çekim yapıp iade ettikten sonra sorunun düzeldiğini, artık düzenli olarak taksitlerin çekileceğini söyledi. Sonuç olarak hiçbir çözüm bulunamadı ve bugün telefonuma gelen mesajda eski kartımın kart numarası ile çekim yapılamadığını ve bekleyen taksitlerime yüzde kırk yedi gecikme faizi uygulanacağı bildirildi. Ben yeni kaydettiğim karttan ödemelerimin alınması maksadıyla bu kadar çaba sarf ederken, Hepsiburada firması da ödemeyi almamakta bir o kadar çaba sarf etti. Hepsiburada firmasından bu konuda gerçekten yetkili ve konuya hakim ilgilinin bu sorunu çözmesini, aksi takdirde borcumun tahsil edilmemesinden kaynaklı mağduriyetimin hukuki yollardan aramaya devam edeceğimi beyan ediyorum. Ayrıca böyle büyük bir firma ile yaşadığım trajikomik olayı da şaşkınlıkla karşılıyorum.

16 Kasım 2024 04:48 (Şikayetten 7 saat sonra)

21 Kasım 2024 13:00

27 Şubat 2025 09:55
Asu sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'nın Sürekli Rahatsız Edici Bildirimleri Ve Haksız Faiz Uyarısı

10 Ağustos 2025 21:11

Serkan
09 Ağustos 2025 14:45
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
27 Kasım 2024 14:08