Selçuk sonuçtan memnun

22 Ekim 2024 11:38
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
“Far değişimi için hemen irtibata geçip onayladılar teşekkür ediyorum. Allah sikayetvar sitesinden razi olsun”

Aracım Volkswagen Jetta marka, önden kaza yaptığım için iki farımda içten kırık olduğu için orijinali ile değişti. Aracıma takılan marka Hella far fakat farın üzerinde Volkswagen amblemi yok, amblem olan yeri eriterek silmişler. Farlar takılır takılmaz araç yıkamada özellikle sağ ön far olmak üzere iki farda buğu yaptı, sağ farım içi su dolu. Kazalı farlarım içten kırık olduğu halde 1 hafta servis sırası bekledim, yağmurda falan hiç su almamıştı. Orijinal far nasıl su alır, aklım almıyor. Dosya sorumluma ulaşamıyorum. Sürekli meşgul telefon, bu yüzden ikame aracımı bile 1 hafta kullanabildim. Olumsuz olarak mail atmış araç kiralama servisine, kendisine ulaşmak imkansız. HDI sigortadan arkadaş tavsiyesi üzerine kasko yaptırmıştım. Yani bu sorunlarım çözülmezse bir daha asla tercih etmem. Fotoğraflar ekliyorum, resmen hayal kırıklığı.

22 Ekim 2024 14:48 (Şikayetten 3 saat sonra)
Selçuk
Selçuk
01 Kasım 2024 15:08

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 16:23
HDI Sigorta İle Araç Kaskosunda Yaşanan Uzun Süreli Onarım Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 15:33

06 Aralık 2024 16:50
İkame Araç Mağduriyeti: Kilitli Kalan Araç Ve Yetersiz Hizmet
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 19:10
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Hdi Kasko Pişmanlığı Ve Mağduriyetler

19 Eylül 2024 13:17