Meral sonuçtan hiç memnun değil

Hdi Kasko Pişmanlığı Ve Mağduriyetler

19 Eylül 2024 13:17

Hdi Sigorta pişmanlıktır. 21.08 tarihinde yaşadığım kaza sonrasında aracıma pert kararı çıkmış. O tarih itibariyle yaşadığım mağduriyetin haddi hesabı yok. İlk başta verilen ikame araç tam bir fiyaskoydu. Fren balataları tutmuyor aracın her yeri bozuk kirli bir araç temin ettiler. Aracı kullanmadım bile. 1 hafta sonra arayıp aracınız perte çıktığı için kullanım hakkınız bitti denildi (halbuki poliçede 28 gün kullanma hakkım vardı). Neyse aracı teslim ettik. Bana 1 hafta sonra bir mesaj geldi. Eksik evrakları tamamlayın diye. Aradım kendilerini eksik evrakları sormak için kendileri bana onların ilgilenmediğini aracımı zirvemotomotiv şirketine teslim edildiğini onlarlarla muhatap olacağımı söylediler. Benim muhatabım neden kasko değil başka bir şirket? Zirvem otomotive telefon açıyoruz asla bir muhatap yok. Şu an bana zirvem otomotiv'ten gelen emrivaki ve komik bir teklif süreciyle devam ediyoruz. Aracımın fiyatı en düşük 1.700 civarı olmasına rağmen 1325 lira teklif etmişler. İtiraz ettik hala cevap vermelerini bekliyoruz. Resmen caydırıcı davranıp ettikleri teklifi kabul etmemi bekliyorlar. Ne kendi arabam var ne de yeni araba almak için bir para. Böyle ortada kaldım resmen. Yeni arabamı aldığımda hdi sigortadan asla ve asla kasko yaptırmayacağımı biliyorum ama!

01 Ekim 2024 19:51

Araç kaskosu aracınızın başına herhangi bir şey geldiğinde teminat olarak yapılır. 20 senedir araç kullanıcısıyım ve düzenli olarak kaskomu yaptıran ve asla kaza yapmamış biriydim. Ta ki 26 ağustosta talihsiz maddi hasarlı bir kaza yapana kadar. Bu süreçte başladı hdi ile asla ilerleyemediğimiz süreç! İlk hafta bana sadece 1 hafta kullanabileceğim araç denemeyecek bir araç verdiler. Sonra sürecin bittiğini aracımın perte çıktığını bu yüzden daha fazla ikame aracı kullanamayacağım söylenip aracı geri aldılar. Benim kendi aracımı emrivaki yapıp zirvem otomotive devrettiler. Komik bir rakam teklif edildikten sonra bir şekilde 3'e 5'e bakmadan orta bir fiyatı kabul edelim dedik. Vekaletname çıkartmamı ve evrakları teslim etmemi söylediler. Onu da yaptık. 23 eylülden beri evraklar teslim edilmesine rağmen kimse dosyayla alakalı işleme başlamış. Çünkü ödeme yapmak zorunda kalacaklar. O yüzden süreci uzattıkça uzatıyorlar. Bu sayede ben ne yeni araç alabiliyorum ne de bana bir araç tahsis ediliyor. Bu yüzden ben her gün taksilere dünya para harcıyorum. Maddi manevi yaşadığım zararı karşılamayacaklarsa biz bu kaskoya neden para veriyoruz. Soruyorum herhangi bir kaza anında bana bu imkanı sağlamayacak kaskoyu neden yaptırıyoruz? Senelik neden bir dünya ödeme yapıyoruz? Bu hafta içerisinde ya ödemi yapın ya da bana bir araç tahsil edilsin!

profile profile
19 Eylül 2024 14:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
01 Ekim 2024 14:59
Meral
Meral
01 Ekim 2024 17:21

İnceleme süreci kaç yıl sürüyor yaklaşık? 2 gündür 500 kere telefon açmama rağmen hiçbir yetkiliye ulaşamadım! Memnuniyet şikayet bölümüne bağlandım en son. Yetkili arkadaş pasaport giriş çıkış bilgilerimin eksik olduğu gibi saçma sapan bir sebep belirtti :) ) isterseniz telefon faturalarımı, kredi kart ekstrelerimi de iletiyim. Parayı ödememek için daha ne saçmalıklarla uğraşacağız acaba? Araba fiyatları ne kadar arttıktan sonra? 40 gündür arabam yok. Kim karşılayacak bu kayıpları?

Doğukan
29 Kasım 2024 10:02

03 Haziran 2024 12:20
Melih sonuçtan çok memnun

Hdi Sigorta Pert İşlemleri İçin Sovtaj Firmasına Yönlendiriyor.

11 Ağustos 2023 17:01
"Biraz önce Hdi Sigorta genel müdürlüğünden Emre Bey aradı. Pert işlemlerinin tamamlandığını, ödemenin gün içerisinde tarafıma yapılacağını, bir sorun olması halinde dahili numarasından kendisine ulaşabileceğimi belirtti. Kendisine ilgisi için teşekkür ediyorum."
Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Perte Çıkan Aracıma Dönüş Yapılmadı Mağdur Edildim

04 Temmuz 2025 15:59
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

HDI Sigorta  Pert Diyor Sonra İptal Ediyor!

19 Aralık 2023 11:07