Mehmet sonuçtan memnun değil

Hb Bilişim Teknik Servis Ve Destek

Hb Bilişim Teknik Servis Ve Destek
29 Mart 2024 06:39

Yaklaşık bir buçuk sene önce Teknosa'dan 353039096254207 IMEI numaralı telefon aldım. Garanti sürecinde ekranda yanmalar meydana geldi. Teknik servise gönderdiğimizde henüz bir yıl dolmamışken garanti süresinin dolduğunu söylediler. Daha sonra Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımızı belirtince garanti kapsamı dışında olduğunu ifade ettiler. 10.500 TL'ye aldığımız telefonun ekran değişimi için 10.300 TL gibi yüksek bir ücret talep ettiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk ve heyet ürünün hatalı olduğuna karar vererek bizi haklı buldu. Şimdi değişim için gönderdik. Aradığımızda belirli bir süreç olmadığını söylediler. Üst modeli almak için farkını ödemeyi teklif ettiğimizde, 'Biz size cihaz gönderelim, siz onu bize geri satın, farkını ödeyerek alırsınız.' dediler. 'Siz bize gönderdiğinizde 11.000 TL değerinde gönderiyorsunuz, geri alırken ise en fazla 7.000 TL değer biçiyorsunuz.' dediğimde, 'O bizim sorunumuz değil.' yanıtını aldım. Bir buçuk seneyi aşkın süredir HB Bilişim ve sorunlarıyla uğraşıyorum. Millet ailevi sorunlarıyla mücadele ederken, biz de HB Bilişim'den kaynaklanan sorunlarla mücadele ediyoruz, şükürler olsun.

29 Mart 2024 08:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm departmanımız sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla HB Bilişim

31 Mart 2024 05:07

Doğrudur hb bilişimden aradılar gayet naif bir arkadaşla konuştuk konuştuğumuz arkadaş 10 numara 5 yıldızdı lakin şirket politikaları bana çözüm sunmasına elverişli değildi yukarıda belirttiğim hiçbir durumda değişiklik yok yani çözüm yoktu

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Red Edilen İphone 11 Ekran Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi

15 Ağustos 14:31
Sahra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 01:57
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 17:28
Sudem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 16:51
Teknosa Hb Bilişim Mağduriyet, Servis Yetersizliği, Sahte Parçalar