Murat sonuçtan çok memnun

Hawk FAB V4 10 Aylık Kullanımda Pert!

Hawk FAB V4 10 Aylık Kullanımda Pert!
09 Ağustos 2024 20:30
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Parçanın tamiri yapılıp tarafıma gönderilmiştir. Teşekkürler.”

18-01-2024 tarihinde Hawk Gaming Chair'den 65a85cb1c8** aldığım, 10 aydır kullanmakta olduğum FAB v4 koltuğun bel desteği, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde oturak kısmından kırılmış. Yaslanıldığı zaman dik durmamaya başladı. 80 kilo civarı bir kullanıcı olarak ürünü normal bir şekilde kullanmış olmama rağmen firma bana kullanıcı hatası diyor. Bunun üzerine koltuğun oturak kısmını söküp incelediğimde, oturak kısmının içinde şasi olarak kullanılan 2 paralel demir parçalarının belirli aralıklar ile fazladan vida girişi yapılması için gereksiz bir şekilde delinmiş olduğunu görüyoruz ve bu deliklerin olduğu kısımdan kırılma meydana gelmiş. Şimdi ben firmaya bunu ilettiğim zaman, kullanıcı hatası olduğunu ve eğer parçayı onlara göndermem gerektiğini söylediler. Ürünü Aras Kargo 2329754550** iade kodu ile gönderiyorum aradan 3 hafta geçmesine rağmen ses, seda yok. Ürünlerindeki kusuru görmemelerinin üzerine, insanin elindeki ayıplı malı da alıp günlerce mağdur ediliyorum.
Ref/sipariş no : 65a85cb1c88**

Murat
Murat
16 Ağustos 2024 15:08

Parçanın tamiri yapılıp tarafıma gönderilmiştir. Teşekkürler.

20 Ağustos 2024 11:08 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhabalar. Murat Bey. Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz. Hawk Gaming Chair.

Doğukan sonuçtan çok memnun

17 Mart 2025 04:38
"Bir yıl önce bir büyük hevesle almıştım oyuncu koltuğunu çok memnun kalmıştım dayaması ancak sağlam değildi. 3 ay önce platformdan yayın hayatına başladım çok güzel ilerliyorum sağ kol dayanağı kırılması ve çok mutsuz etti ve konforumdan oldum. 2 gün içinde yeni parçayı kargoladılar henüz gelmedi ama hızlı aksiyon ve desteğiniz için minnettarım. Teşekkürler Hawk🙏🏻"
Kırılan Kol Dayama Konforumu Bozdu!
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 09:47

23 Ocak 2024 07:26