Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Havva Turizm Umre Ziyareti Mağduriyeti

14 Şubat 2024 14:10

Havva Turizm ile umre'ye gittik, Allah kabul etsin. Ancak Havva Turizm'den hiç memnun kalmadık. Ayrıca bu durumu ilgili yerlere de bildireceğim.

Öncelikle oteller çok kötüydü, yemekler de beğenilecek düzeyde değildi. Rehberlerimiz Havva Turizm bünyesinde çalışan kişiler değildi, bu nedenle onlar gayet iyiydiler. En önemlisi, peygamber efendimizin uzun süre aç kaldığı bir mekana götürülüp orada mangal yapmaya çalışıldı. Bu durum çok vasattı ve saatlerce soğukta bekletildik, beton üzerinde... Bir benzin istasyonunda mangal yapmak gibi bir durumdu bu. Daha da kötüsü, müslümanların zor zamanlar geçirdiği bir dönemde herkese Coca-Cola dağıtıldı, içilmedi elbette. Ancak Coca-Cola'lar toplatıldı ve çocuklara verildi. Cidde gezisi ise tam bir fiyaskoydu. Saatlerce yalnızca denizi görmek için yolculuk yaptık, bir camiye girip namaz kıldık ve ardından çimlerin üzerinde oturup yiyecek verildi... Bu durum çok anlamsızdı ve gereksiz yere yorulduğumuz için dönüşte tavaf yapamadık.

En önemli meselelerden biri de, bize verilen sözle 15 gün kalacağımız yerde 13,5 günde geri dönmemizdi. Yani 1,5 günümüz ve yaklaşık 150 dolarımız kayboldu. Bu konuda hakkımızı arayacağız.

Havva Turizm Şikayeti

25 Ocak 2024 15:55
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Turizm Umre Yolculuğunda Beklenmedik Zorluklar!

05 Mart 2025 19:07

Havva Turizm İle Umre Hayal Kırıklığı