Havoş Bu Nasıl Hizmet

Sinem
10 Şubat 2024 18:10

İki hafta önce sipariş ettiğim bej renkli kabanın yanlış rengi gönderildi ve değişim yapacaklarını söylediler. Ürünü geri gönderdim ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. Kargo şirketi ürünün ellerine ulaştığını belirtti. Ne yazık ki sadece para iadesi de yapılmadı ve üç gün geçmesine rağmen hala bir gelişme bekliyorum. WhatsApp hattından ürünü isteyip istemediğimi sordular; elbette doğru ürünü istiyorum. Daha sonra sipariş numaramı sordular fakat bana herhangi bir sipariş numarası verilmedi. Adresimi gönderdim ki ürünü yollasınlar diye fakat 'ürün stokta yok' yanıtını aldım. Oysa ben bu ürünü web sitesinden satın aldığımda stokta mevcuttu. Aldığım ürün stoktan bir başkasına verilmiş ve benim talebim göz ardı edilmiş. Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Yardım alamıyorum ve 'üzgünüz, para iadeniz yapılacak' deniliyor. Bu mu yani çözüm? Bu nasıl bir hizmet, nasıl bir butik? Bu durum gerçekten büyük bir saygısızlık. Üstelik bana gönderilen ürünün rengi çok daha koyu. Eğer miyop olsaydım belki renk farkını anlamazdım; belki de renk farkını anlamayacağımı düşündüler.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 00:47
Oyku Wear Siparişim Neden Gönderilmedi?
Oyku Wear Siparişim Neden Gönderilmedi?
Binefş sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 12:37

06 Ocak 2024 14:56
By Elif Dursun Değişimlere Cevap Vermeme Üslupsuz Konuşma
İkram sonuçtan hiç memnun değil

İkram
11 Ocak 2024 13:44
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 23:06
Oyku Wear Siparişlerim Parası Alınmasına Rağmen Gelmedi