Sedat sonuçtan çok memnun

Hattuşa Vacation Thermal Club Rezervasyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği

09 Kasım 2024 17:49

Arkadaşlar, devre tatil satın aldığım Güre'deki Hattuşa Thermal Hotel'den, tatilimi yapmak istediğim tarihe aylar öncesinden haber versem de rezervasyon yapmıyorlar. Üye İlişkileri diye bir birim var (aslında üyeleri otelden uzak tutma birimi). Müdürleri A** Bey, onunla da görüştüm. 'Tamam, bir bakalım, size haber vereceğim' diyor ve sonrasında geri dönüş yapmıyorlar. Arıyorum, telefonumu da açmıyorlar. Mesaj atıyorum, cevap da yazmıyorlar. İşleri sadece devre mülk satmak ve sonrasında üyeleri otelden uzak tutmak. Umarım bu yazımı otelin gerçek yöneticilerinden birileri görür ve bu duruma bir çeki düzen verir. İnsanları yanıltmayın.

12 Kasım 2024 10:18 (Şikayetten 2 gün sonra)
Sedat
16 Kasım 2024 03:18

Evet bir çözüm bekliyorum hala

Sedat
25 Kasım 2024 15:33

Devre tatil satın aldığım Güre'deki Hattuşa Thermal Hotel'den, tatilimi yapmak istediğim tarihe aylar öncesinden haber versem de rezervasyon yapmıyorlar, bu yıl sona ermek üzere ve benim tatil hakkım yanacak, Üye İlişkileri diye bir birim var (aslında üyeleri otelden uzak tutma birimi). Müdürleri a** Bey, onunla da görüştüm ve direkt otelin dolu olduğunu söylüyor, Devre tatili satarken bir şekilde bir yer ayarlar tatilinizi kullandırırız diyorlardı fakat hepsi laftan ibaretmiş, yıldatımı yatırmama rağmen tatil hakkımı kullanamıyorum, amaçları devre tatil, devre mülk satmak ve sonrasında üyeleri otelden uzak tutmak. Umarım bu sorunu çözen birileri çıkar, İnsanları yanıltmayın.

Özlem
19 Aralık 2023 17:56

Hediye Tatil Hakkı İçin Ulaşılamayan Yetkililer

Levent
23 Kasım 2024 07:13
hediye-tatil-hakki-icin-ulasilamayan-yetkililer-1.pdf
Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
16 Haziran 2024 18:19