Hediye Tatil Hakkı İçin Ulaşılamayan Yetkililer

23 Kasım 2024 07:13

Güre Hattuşa Termal tesislerinden devre tatil için gittim tanıtım personeli A****** D**** tesisi gezdirdi bilgi verdi. Satış müdürü B**** K***** pazarlık sonucu devre tatil aldım pazarlıkta 2 adat 2 gece 3 gün tatil paketi verildi. Kontrat D**** hanımın odasında yapıldı. Konuşmalarımızın tamamını kameraya aldılar belge olarak. Bu esnada da özellikle 2 adat hediye tatil vurgusunu dile getirdim. D**** hanım iki yıl içerisinde kullana bilirsin dedi. 1 tatili kullandım. 2 tatili istemek için D**** hanımı telefon ile aramalarıma rağmen telefonunu açmadı. 19 Kasım salı günü güre ye gittim D**** hanımla görüşmek istedim. Toplantıda olduğunu söylediler. Yine ısrarla tel ile aramama rağmen tel açmadı. Daha sonra diğer müdür D***** hanıma ulaştım. 2 Aralık ta evliliğimizin 50 yılı olduğunu hediye tatili müsaitlik durumu var ise kullanmak istediğimi ilettim. Önce makul karşıladı. Müsaitlik durumuna bakıp döneceğini söylemesine rağmen oda dönmedi. Ben aradığımda görüntülü kayıtta olmasına rağmen kullanamazsın dediler
. Benden belge istediler böyle bir belgede vermediler ve çirkinleştiler 2 cinsini tesise üye kazandırırsan kullandırırız dediler. Sözleşmeyi imzalatırken böyle bir şey yoktu. Her şey imzalatıp parayı alana kadarmış mağdur bıraktılar

hediye-tatil-hakki-icin-ulasilamayan-yetkililer-1.pdf

16 Aralık 2024 02:42

Buraya şikayetimizi yazmak hiçbir şey değiştirmiyor. Ne yazarsan yaz ne ilgilenen var ne arayan hemen klasik bir yazı. Şikayetinizi aldık ilgileneceğiz en kısa zamanda ilgili kişiler size dönüş sağlıyacaktır. Densede arayan soran yok. Buraya boşuna yazıyoruz.

01 Aralık 2024 15:48

Hattuşa Termal güre için şikayet var a yazmama rağmen bugüne kadar hiçbir dönüş gelmedi biz şikayeti de boşuna yazıyoruz herhalde otomatik cevap yazılıyor gerekli incelemeyi yapıyoruz. En kısa zamanda dönüş yapacağız. En kısa zaman nasılsa devre tatili satarken vaatler havada uçuşuyor aldıktan sonra her türlü zorluk çıkartılıyor. Bir tane yetkili yok mu arayacak sorunu çözmeye

01 Aralık 2024 15:40

Söz verilen hediye tatili kullandırmadılar buraya yazmama rağmen bir dönüşte sağlanmıyor. Yazılan Lara klasik cevap şikayetinizi aldık inceliyoruz en kısa zamanda döneceğiz deniyor arayan soran yok. Her şey devre tatili satana kadarmış satana kadar müdüründen temizlik elemanına kadar herkes yetkili aldıktan sonra hiç biri yetkili değil hattuşa gürede ve şirket te bir tanede yetkili yok mu. Sorunu dinlemek için arayacak maalesef yok.

30 Kasım 2024 06:38

Ne arayan var ne soran lakayıt bir işletme tek sucumuz oradaki yetkili pozisyon daki kişiler e güvenmek oldu. Mağduriyetim önlenecekmi oda belli değil

23 Kasım 2024 06:50

Güre Hattuşa Termal tesislerinden devre tatil için gittim tanıtım personeli ayşegül duran tesisi gezdirdi bilgi verdi. Satış müdürü buket Kartal pazarlık sonucu devre tatil aldım pazarlıkta 2 adat 2 gece 3 gün tatil paketi verildi. Kontrat dilek hanımın odasında yapıldı. Konuşmalarımızın tamamını kameraya aldılar belge olarak. Bu esnada da özellikle 2 adat hediye tatil vurgusunu dile getirdim. Dilek hanım iki yıl içerisinde kullana bilirsin dedi. 1 tatili kullandım. 2 tatili istemek için dilek hanımı telefon ile aramalarıma rağmen telefonunu açmadı. 19 Kasım salı günü güre ye gittim dilek hanımla görüşmek istedim. Toplantıda olduğunu söylediler. Yine ısrarla tel ile aramama rağmen tel açmadı. Daha sonra diğer müdür Dilara hanıma ulaştım. 2 Aralık ta evliliğimizin 50 yılı olduğunu hediye tatili müsaitlik durumu var ise kullanmak istediğimi ilettim. Önce makul karşıladı. Müsaitlik durumuna bakıp döneceğini söylemesine rağmen oda dönmedi. Ben aradığımda görüntülü kayıtta olmasına rağmen kullanamazsın dediler . Benden belge istediler böyle bir belgede vermediler ve çirkinleştiler 2 cinsini tesise üye kazandırırsan kullandırırız dediler sözleşmeyi imzalatırken böyle bir şey yoktu. Her şey imzalatıp parayı alana kadarmış mağdur bıraktılar

23 Kasım 2024 09:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Halil
Halil

Geçen ay sözleşme iptali yapıldı yatırdığım tutarın 45 gün içerisinde geri yatırılacağı söylendi şu anda sadece gün bekliyorum sizi mahkemeye verebilmek için

30 Ekim 2023 13:20
Sedat sonuçtan çok memnun