Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Kazandığım Tatil Hakkında Yaşadığım Sorunlar

26 Ağustos 2024 10:20

Hattuşa'dan anket sonucu tatil kazandınız diye aranarak 10.08.2024 tarihinde Ankara Ayaş'taki yerlerine götürüldük. Orada üyelik satmak için tanıtım yaptılar. Bize 10.08.2024 tarihli Hediye Tatil Rezervasyon Formunu vererek 15 gün içinde formdaki adrese başvuru yaparak bir yıl içinde tatilin yapılabileceği söylendi. Ertesi gün formu doldurarak mail adresine gönderdim. Ancak telefonla ulaşıp bilgi almak istediğimde yaklaşık 5 gün sonra 549 614... İle başlayan telefonla B**denen biriyle görüşebildim. Gayet uygunsuz bir dille Ekim ya da Kasım ayında arayarak ve uygunluk halinde Aralık ayında hediye tatilin kullanılabileceğini ve formda belirttikleri adrese gönderdiğim mailin geçersiz olduğunu söyledi. Ben formda 15 gün içinde cevap verilmesi gerektiğini, verilmezse geçersiz sayılacağını söylemeye çalışsam da telefonu kapattı. Uğraşmama rağmen bu kişi haricinde başka herhangi birine ulaşmak mümkün olmadı. Bu yaptıklarını hiç yakıştıramadım.

28 Ağustos 2024 08:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Misafirimiz, Sizden gelen geri bildirimi aldık ve yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Misafirlerimizin memnuniyeti, işimizin merkezinde yer alır ve size daha iyi hizmet sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız. Davetimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Size sunulan davetin amacını açıklamak isteriz. Bu davet, sizi tatil fırsatlarımız hakkında bilgilendirmek ve sizi ağırlamak için özel bir fırsat sunma amacını taşıyor. Ziyaretiniz sırasında, size hediye tatil fırsatı formu sunuluyor ve bu tatili belirtilen zaman diliminde kullanabileceğiniz bilgisi aktarılıyor. Herhangi bir sorunuz veya yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa, lütfen bizimle iletişime geçin. Size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Ayhan
12 Eylül 2024 17:15

Verdiğiniz cevapta benim sorunumla ilgili herhangi bir cevap ya da çözümü yok. Klasik klişe cevap veriyorsunuz. Cevabınız bu mu? 12.09.2024 tarihinde sıla adında bir çalışan tanıtım ve hediye tatil için yeniden aradı daha önce katıldığımı söyleyince gayet saygısız şekilde telefonu yüzü kapattı. Kurumunuzun müşterilerine karşı yapmış olduğu saygısız ve umursamaz tutumunuzu kınıyor ne derece ciddiyetsiz bir iş yeri olduğunu diğer kişilerin de ifade etmiş oldukları gibi kanıtlıyorsunuz. Hiç kimsenin hattuşa otelin herhangi bir organizasyonuna katılmasını tavsiye etmem. Buranın amacı size üyelik satmak.

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S

Seyhan
11 Eylül 2024 09:11
Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Tatil Köyü Hediye Tatil Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

Osman
20 Eylül 2024 23:24
Altın sonuçtan hiç memnun değil

Altın
15 Şubat 2024 17:57