Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Tatil Köyü Hediye Tatil Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

20 Eylül 2024 23:24

Konu: Hattuşa Tatil Köyü Hediye Tatil Mağduriyeti

24.08.2024 tarihinde Hattuşa tarafından "anket sonucu hediye tatil kazandınız" şeklinde aranarak Ankara Ayaş'taki tesislerine götürüldüm. Orada tarafıma üyelik satışı amacıyla bir tanıtım yapıldı. Tanıtım sonunda ilerleyen bir tarihte kullanılmak üzere Hediye Tatil Rezervasyon Formu verildi. Formda, 15 gün içerisinde başvuru yapılması gerektiği ve bu süreçte başvuran kişilere bir yıl içinde hediye tatil hizmeti sunulacağı belirtiliyordu.

Ertesi gün (25.08.2024) formu doldurarak belirtilen e-posta adresine gönderdim. Ancak, herhangi bir geri dönüş alamadığım için bilgi almak amacıyla firmaya ulaşmaya çalıştım. Ancak nafile.

Bu durumun müşteri memnuniyetini tamamen göz ardı eden, yanıltıcı ve profesyonellikten uzak bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.

Yaşadığım bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, gerekli hukuki yollara başvurma hakkımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim.

21 Eylül 2024 10:32 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, Geri bildiriminizi aldık ve yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzüntümüzü dile getirmek isteriz. Misafirlerimizin memnuniyeti, bizim için her şeyden daha önemlidir. Size daha iyi bir hizmet sunmak için gerekli adımları atacağımızdan emin olabilirsiniz. Davetimizi kabul ettiğiniz ve bize katıldığınız için teşekkür ederiz. Bu davet, size sunduğumuz tatil olanakları hakkında daha fazla bilgi vermek ve sizi özel bir misafir olarak ağırlamak amacıyla hazırlanmıştır. Ziyaretiniz esnasında, size hediye edilen tatil fırsatı formu ile belirli tarihlerde faydalanabileceğiniz bir tatil imkanı sunulmuştur ve bu tatili belirtilen zaman diliminde kullanabileceğiniz bilgisi de tarafınıza iletilmiştir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya başka bir konuda size yardımcı olabileceğimizi düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Size en iyi deneyimi sunmak için her zaman buradayız. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Osman
26 Eylül 2024 23:09

Bu cevabı bütün mağdurlara kopyala yapıştır yapıyorsunuz fakat yalan söylüyorsunuz. 15 gün içinde geri dönüş yapılıp tatil tarihi belirlenecekti. Senenin 12 ayında istediğiniz zaman tatili kullanabilirsiniz denmişti. Tatil belgesi noter onaylı olduğu için Ayaş'a kadar gelip almanız lazım dediniz. Bizi akşamın 5 ine kadar oyalayıp verdiğiniz sözde noter onaylı uyduru k kağıdı biliyorsunuz. Ayrıca cevaben verdiğiniz numaradan hiçbir şekilde kimse ile görüşemiyoruz. İnsanları kandırm a yın

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Kazandığım Tatil Hakkında Yaşadığım Sorunlar

Ayhan
26 Ağustos 2024 10:20
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S

Seyhan
11 Eylül 2024 09:11
Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S

Hediye Tatil Vaadiyle Yanıltıldık: Sözleşme Ve Ücret İadesi Talebi

Günsel
09 Ocak 18:04
Altın sonuçtan hiç memnun değil

Altın
15 Şubat 2024 17:57

Hattuşa Vacation Thermal Club Tatil Hakkımı Kullandırmadı!

Rabia
30 Temmuz 11:39