Hediye Tatil Çekinin Ardındaki Gerçekler: Hayal Kırıklığı

Hediye Tatil Çekinin Ardındaki Gerçekler: Hayal Kırıklığı
26 Aralık 2024 14:41

15.12.2024 tarihinde cumartesi 13.30 da Ankara Ayaş'ta bulunan Hattuşa Termal otel sözde hediye tatil çeki için berki yüz defa arayan G** hanımın ısrarı neticesinde tanıtıma gittik. Oraya vardığımda başka bayan bize eşlik etti. Tanıtımda yemek ikram edildi ama köpeğe ikram etsen köpek yemekten itina ederdi. Oteli gezdik. Her şey çok kötüydü. Asıl amaçlarını daha önce şikayet vardan bildiğim ve kendilerine hiçbir şey almayacağımı söylediğimiz halde; bize tatil için arıyoruz diye ısrar etmişlerdi ama yalanlarına bu sefer üye yaparak devam ettirdiklerini gördük. Hiçbir şeye üye olmayınca geçiştirmelik bir form verdiler. Zahmet edip cevap bile vermediler. Netice itibariyle her şeyi yalan olan bu firmanın hiçbir şeyine aldanmayınız.

27 Aralık 2024 09:36 (Şikayetten 18 saat sonra)
Adem
Adem
27 Aralık 2024 10:55

Eksik kalın kapınızın önünden bile geçmeyeceğimi biliniz. Yalanlarınızı ve aldatmanızı herkes bilsin diye yazdım. Sizden zerre beklentim yok.

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S

11 Eylül 2024 09:11
Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Ekibi S
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Kazandığım Tatil Hakkında Yaşadığım Sorunlar

26 Ağustos 2024 10:20
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Hattuşa Tatil Köyü Hediye Tatil Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

20 Eylül 2024 23:24

Yanıltıcı Tatil Vaadi Ve Rahatsız Edici Hizmet