Hattuşa Vacation Thermal Club Erzin'de Günübirlik Kullanım Sınırlaması!

07 Haziran 2024 14:55

Hattuşa Thermal Club Erzin, günübirlik kullanımda sınırlama getirdiğini açıkladı. Devremülkümüz hangi dönemdeyse sadece o dönemde günübirlik kullanım sağlanabilecekmiş ve o da sadece ayda 3 kere ile sınırlıymış. Burayı bize satarken istediğiniz kadar günübirlik kullanım yapabilirsiniz denmişti ve benim alma amacım da buydu. Yıllık aidatı yatırırken yine sordum, tabii ki günübirlik kullanımınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz dendi. Şimdi nasıl oluyor da bu değişikliğe varılıyor? Hemen bu karardan vazgeçmeniz gerekiyor.

08 Haziran 2024 00:17

Hattuşa Vacation Thermal Club Erzin, günübirlik kullanımda sınırlama getirdiğini açıkladı. Devremülkünüz hangi dönemdeyse sadece o dönemde günübirlik kullanım sağlanabilecekmiş ve o da sadece ayda 3 kere ile sınırlıymış. Burayı bize satarken istediğiniz kadar günübirlik kullanım yapabilirsiniz denmişti ve benim alma amacım da buydu. Yıllık aidatı yatırırken yine sordum, tabii ki günübirlik kullanımınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz dendi. Şimdi nasıl oluyor da bu değişikliğe varılıyor? Hemen bu karardan vazgeçmeniz gerekiyor.

08 Haziran 2024 09:35 (Şikayetten 18 saat sonra)

Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Ücretsiz Günübirlik Kullanım Hakkım Engelleniyor

07 Ağustos 2025 19:24

26 Aralık 2023 17:16

02 Ağustos 2024 11:24

30 Temmuz 2023 20:44
Hattuşa Vacation Thermal Club Oda Değişikliği Yaparak Mağdur Etti.

31 Ağustos 2024 01:13