Hattuşa Kazdağları Hayal Kırıklığı.

Basak
15 Eylül 2024 01:1513.389

Balıkesir taraflarına giderseniz hattuşa denen firma. Bedava yemek, 2 gece 3 gün bedava tatil vaatleri ile çekiyorlar. Ne olduğunu anlamadık, bir anda kocaman oteli gezmeye başladık. Yemek yedik. Sonra ikna odaları var, oraya alıyorlar. Bedava çay kahve ile iyice göz boyuyorlar.

Sonra başlıyorlar anlatmaya. Asla düşünmemize fırsat vermeden anında karar vermemizi bekliyorlar. Sonra sözleşmeyi hızlı hızlı okuyarak bir şey anlamanıza fırsat vermeden imzalatıyorlar. Her şey oldubittiye geliyor yani. Eve gelince diyorsun Allah'ım biz ne yaptık. Çünkü rcı dedikleri uygulamanın bir garantisi yok. Gidebilirsiniz, gidemeyebilirsiniz. Ve sözleşmeye eklemişler, bu konuda bir sorumluluğumuz yok diye.

Devre tatil yönetmeliğine göre asla yasal olmayan bir de peşinat alıyorlar. Ne yolarsak kâr mantığı ile. Sonra cayma hakkımızı kullandık biz yasal sürede. Posta yoluyla dilekçe yolladık. Kurumsal maillerine de mail attık işi garantiye almak için. Peşinatı verin dediğimizde firma bunu öyle hemen kabul etmez bilmem ne laflarıyla karşılaştık. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğiz önümüzdeki hafta başı. Peşinat almak için ne gerekiyorsa yapacağız eşimle.

Yazıklar olsun böyle insanlığa. Orada müdür olan k. Bey'i aradığımızda, bunları söylediğimizde biz size zorla bir şey yaptırmadık diyor. Zorla yaptırmadınız evet, yanlış ve eksik bilgi vererek yanılttınız bizi. Üstüne yasal olmadığı halde peşinat aldınız diyorum. Takılmış plak gibi aynı şeyi diyor, zorla yapmadık. Yanlış ve eksik bilgi ile karşı tarafı yanıltarak yapılır. Sizin yaptığınız düpedüz yanıltmaca dediğimde yüzüme telefonu kapattı aynı nezaketsizlikle.

15 Eylül 2024 11:19 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, Yaşadığınız sorunun çözümü için gerekli adımları atmak amacıyla durumu ilgili birimimize ilettik. İnceleme ve değerlendirme süreci başlamış olup, en kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Bu süreçte sizinle iletişimde olmaya devam edeceğiz. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hattuşa Vacation Thermal Club

Yorumlar(15)

17 Haziran 2025 19:44

Evet 4000 kesintili alabildim. Ama yaşattıkları o kadar yıpratıcı idi ki

Rabia
Rabia
29 Nisan 2025 00:44

Yardımcı olabilir misiniz bende pişman oldum geri nasıl alabilirim paramı

Emine
Emine
9 Ocak 2025 18:24

Bende burada anlatılanlar gibi bir sürü para verdim bu hattuşa ya mağdur edilenlerden biriyim bir sürü vaatler aldım ama hiçbirisi doğru olmadığını gördüm çünkü hep para almak için arıyorlar asla para ödemeye devam etmeyin elimizde avucumuzda olanı almanın peşindeler karşılığında da hiçbir şey vermiyorlar bende avukatımla davamı açtım ve 4 ay sürdü paramı kuruşuna kadar kurtardım çok şükür her şeyi iptal etti mahkeme. Mahkemeler olmasa başka türlü para iade etmiyorlar kimseye süründürüyorlar milleti.

Gizem
Gizem
2 Ekim 2024 15:54

Lütfen parasını alabilen var mı bende yeni aldım 150 bin tl ödedim sonra hemen itiraz ettim otele gidip itiraz dilekçesi yazdım geri dönüş sağlayacaklarını söylediler ama dönen yok ne yapmam lazım gizem çulha Instagram adresinden yazıp yardımcı olursanız sevinirim

21 Eylül 2024 15:58

İfade ettiğim gibi arkadaşlar yoğun çalışmalar sonucunda 50.000 TL peşinat vermiştim 4000 TL kesintili bir şekilde paramın iadesi gerçekleştirildi arabuluculuk mahkemesine başvurduğum süreden 14 gün sonra parayı iade gerçekleştirildi fakat bu süreçte bayağı yıprandık ve zorluk çıkarıldı.

21 Eylül 2024 15:55

Merhaba arkadaşlar 22 Temmuz 2024 de imzaladığımız devre tatil sözleşmesinden sonra hemen cayma hakkımızı kullanmak için mail attık firmaya PTT yolu ile de tebligat gönderdik tabi bu yolla dönüş sağlamadılar. Biz de Tüketici Hakem Heyeti'ne hemen ardından da arabuluculuk mahkemesine başvurduk. Arabuluculuk mahkemesi ile paramızın 4000 TL kesintili bir şekilde iadesi gerçekleştirildi 4000 TL ise arabuluculuk Mahkemesi avukatın ücretini bize ilettiler. Biz arabuluculuk mahkemesine başvurduktan sonra Tüketici Hakem Heyeti bize ulaştı ve bu davada haklı olduğumuzu ifade ettiler. Ekimin sonuna doğru da paramızın tamamının iade edilmesi gerektiği kararına vardılar. Yani tüketici hakem heyetinin kararını bekleseydik De olabilirdi fakat biz ödemedi zorluk yaşadığımız için arabuluculuk Mahkemesi ile daha kısa sürede karara varılmasını istedik.

18 Eylül 2024 13:12

Kesinlikle hakkınızı arayın biz önce Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdık e devlet üzerinden sonra da arabuluculuk mahkemesine başvurduk artık hangisi çözebilirse diye. Arabulucu mahkemesi ile çözdük ama ücretini de bize ödettiler. Tüketici Hakem Heyeti de sonradan bize döndü başvurumuz olumlu neticelendi. Zaman kaybetmeyin hakkınızı arayın. Bizi de o kadar çok uğraştırdılar ki tatilimiz Zehir oldu bu işlerle uğraşmaktan

Hattuşa Termal Otel Kazdağları

Bilal
9 Eylül 2024 19:4914.524

Ağustosun ortalarında Balıkesir'e ailece tatile gittik. O akşam sahilde yürüyelim dedik, adımımızı attığımız gibi 2 genç...

4 Destek6 Yorum

Balıkesir Hattuşa Kazdağları Devre Tatil İptali

Tunay
19 Ağustos 2024 20:1014.223

Balıkesir kazdağları Hattuşa otel' den devre tatil aldım. Sonrasında iptal etmek istedim. Ve sözleşme de herhangi bir ge...

Balıkesir Hattuşa Kazdağları Devre Tatil İptali
6 Destek10 Yorum

Hattuşa Termal Otel Sözleşme Sorunları Ve Gizli Ücretler

Metin
27 Mart 2025 17:3425.800

Ayaş /Kazdağları / Balıkesir / Hattuşa / Hitit Termal Otel Devre Tatili (Hattuşa Vacation Termal Club) satışı yapılıyor ...

4 Destek

Hattuşa Vacation Thermal Club Otel Havuzları Temizlenmiyor Çok Pis!

Hattuşa VacationThermal Club Otel Havuzları Temizlenmiyor Çok Pis!

Nur
Hattuşa Vacation Thermal Club Tesiste Sıcak Su Yok!

Hattuşa VacationThermal Club Tesiste Sıcak Su Yok!

Hattuşa Vacation Thermal Club Çevre Düzenlemesi, Görsel Güzelliği!

Hattuşa VacationThermal Club Çevre Düzenlemesi, Görsel Güzelliği!

Ömer

Öne ÇıkanKonular