Halil sonuçtan hiç memnun değil

Haier Beyaz Eşya Kurulum Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı

Haier Beyaz Eşya Kurulum Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı
23 Nisan 2024 16:31

Haier marka evime kurutma ve çamaşır makinesi aldım. 16 Mart 2024'te evime kuruldu. 17-18 Mart'ta haber verdim. Makineyi bir hafta kadar kullandık. Media Markt çalışanları övgüyle bahsettiler. Evimde ambalajından çıkan makinenin kapağı çizik olmasına rağmen zor ikna ettim. Sağ olsunlar değiştirdiler. 2-3 hafta sürdü. Şimdi makine evime geri geldi ve durum daha da kötü. Sinirden kapağı söktürdüm ve tekrar gönderdim. Herkes sorumluluğu birbirine atıyor, kimin nasıl ilgileneceğini bilmiyorum. Arkadaşlar satarken Media Markt ve Haier dünyanın en iyi markası dedikleri makine çok kötü. Ne söylesek bir mazeretleri var, makineyi kullanmadık bile doğru düzgün. Şimdiki halimiz daha komik, ne iade alıyorlar ne de adam akıllı ilgileniyorlar. Bu makineyi sinirden çöpe atacağım. Yapılan muamele de cabası. Sanki ilk kez makine kullanıyormuşuz gibi davranılıyor. Tebrik ederim, Haier ve Media Markt süper çözüm ortaklığı kurmuşsunuz.

24 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 16 saat sonra)
25 Nisan 2024 00:55

Merhabalar emin olun otamayik mesaja karnım tok çok aradım sosyal medyanıza bile yorum yaptım tamir istemiyorum değişim istiyorum

28 Nisan 2024 01:17

Teşekkürler

Nilgün
Nilgün

Haier alıp da memnun olan yok gibi, En kötüsü de muhatap bulamamak. Hakem Heyeti'ne başvurmak için karşımızda bir şirket yok. Bu benim 3. Kurutma makinem. Önceki de aynı grup içinde Hoover idi. Onun zaten açıklamalarında ses seviyesi 68 idi ve gece bile kullanabiliyordum. 13 yılı geçti diye yenileyelim dedik. Başımızı derde soktuk. Haier 59 desibel sözde ama gece çalıştırmak mümkün değil.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Haier Markası Ayıplı Ürün Ve Yetkili Servis Sorunu

25 Nisan 2024 17:11