Haier Markası Ayıplı Ürün Ve Yetkili Servis Sorunu

25 Nisan 2024 17:1112.428

03.04.2024 tarihinde Media Markt üzerinden satın aldığımız "Haier" marka Kurutma makinesi ve bulaşık makinesi ile arıza oluştu.
Kurutma makinesi kurutmuyor.
Bulaşık makinesi rafını taşıyan sistem kırık çıktı. Yetkili servise ulaşmak imkansız. Haier genel merkeze ulaştığınızda herhangi bir çözüme ulaşılmıyor. Tam bir kısır döngü. Kazara 20 gün sonra ulaşılan servis ayıplı mal satılmış halde, değişim isterken parça istedik, önce parça takılacak diyor. Kabul etmeyince telefonlara da dönüş sağlamıyor.
Yine genel merkezi arıyorsunuz, yetkili servisle görüşüleceğini belirtiyor. Ve kısır döngü devam ediyor.
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ancak satın almak isteyen olursa kesinlikle yetkin bir hizmet anlayışı olmaksızın Türkiye piyasasına girmiş olan bu markayı tercih ederken düşünmeli.
Satın alınan ürünü sisteme bile kaydetmemiş yetkili servis.
Bir an evvel iki ürünün de iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

21 Mayıs 2024 11:59

Eki aç
25 Nisan 2024 17:21 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Müşteri Hizmetlerimizden haftanın her günü 08:00 - 20:00 saatleri arasında destek alabilirsiniz. Saygılarımızla Haier Tüketici Hattı

Serap
28 Mayıs 2024 12:31

Haier marka kurutma makinesi ve bulaşık makinesi ile ilgili yetkili servis sorunun fabrika çıkışından kaynaklı olduğunu tespit etmesi ve cihazın değişiminin yapılacağını belirtmesine rağmen (5 Nisan da kurulum yapılmıştı) hala ürünü teslim etmedi. Son açıklamaları ise Türkiye pazarında aynı cihazdan olmadığı için İtalya'dan gelecekmiş cihaz! Zaten bu açıklamayı yapalı 30 günü geçti ürün de teslim edilmedi. Kriz de yönetebildi Mersin yetkili servis. Ürünleri hala teslim etmediler.

Yorumlar(8)

Nilgün
Benzer Şikayeti Var
10 Nisan 13:36

Haier kurutma makinemiz bizim de aşarı sesli çalışmakta. Servis normal demekte. Aynı şekilde fabrikada normal demiş. Akıl almaz bir durum. Oysa sessiz diye aldık. 59 desibel olması gereken makine 70 desibelde çalışmakta.

18 Şubat 2025 09:42

Merhabalar. Aldığınız model bu muydu? Çalışırken sesi yüksek miydi acaba? X Series 11 Kurutma Makinesi HD90-A3Q397U1 9kg a+++

16 Aralık 2024 10:44

Şikayetiniz hala devam ediyor mu. Media Markt te gittik bu markayı çok övdüler bize stok bekliyoruz almak için

10 Mayıs 2024 09:10

Evimin tüm malzemelerini haier marka aldım almaktaki sebebim servisi aradığım zaman konuştuğum kişinin ilgisi ve alakası sonrasında evime gelen teknisyenler her şey için ilgileniyorlar bazı yorumları okuyunca bende şaşırdım acaba bana özel mi? Diye sorgulamak istedim farklı numaradan aradım bilgi istedim hemen bilgi verdiler ve sorun varsa servis yollamak istediler Mersin'de böyle bir servis ve ismi daha yeni duyulmaya başlayan bir marka için müthiş bir olay size tavsiye olarak servisi arayın servis müdürü ile görüşün muhteşem insanlar...

Hoover Kurutma Makinesi Sorunu Ve Değişim Talebi

11 Ocak 2025 17:5919.437

09.11.2024 tarihinde Media Markt mağazasından Hoover marka çamaşır kurutma makinesi satın aldık. Ürünün teslim edilmesi ...

1 Destek1 Yorum

Hoover Kurutma Makinesi Kurutmuyor, İade Süreci Çıkmazda

4 Mart 2025 22:0013.602

13 Ocak ta Media Markt' dan Hoover marka dry500 kurutma makinesi aldım. 17 şubatta kurulum yapıldı. Yaklaşık iki haftadı...

Tümünü Gör
Haier Beyaz Eşya Arıza Yapılmıyor, Bozuk Makineyi Bana Getirmeyi Bırakın!

Haier Beyaz EşyaArıza Yapılmıyor, Bozuk Makineyi Bana Getirmeyi Bırakın!

Gülbeyaz
Haier Beyaz Eşya Sıkıntısı!

Haier Beyaz EşyaSıkıntısı!

Nuray
Haier, Ben Bu Makineni Yenisini Talep Ediyorum, Tamir Edilmesini İstemiyorum!

Haier, Ben BuMakineni Yenisini Talep Ediyorum, Tamir Edilmesini İstemiyorum!

Erdal
Haier Beyaz Eşya Satılan Makine Pas Oldu