Gürgençler İzmir Forum Bornova Mağazasından Açılış Kampanyası

19 Temmuz 2024 14:41

Gürgençler İzmir Forum Bornova mağazasından açılış kampanyasına özel kampanyadan yararlanarak 25 Mayıs 2024 tarihinde faturasında belirtildiği üzere 1 adet MQKW3TU/A 15-inch Macbook Air Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU 256GB - Midnight SK6Y9QFT92C ve 1 adet MR9C3TU/A Apple Watch Series 9 GPS 45mm Midnight Aluminium Case with Midnight Sport Loop SKTCDVH63JR ürün aldım ve Yapı Kredi Bankası'nın World mobil uygulamasında çıkan açılışa özel İzmir Forum Bornova Gürgençler mağazasından yapılacak 30.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 1.000 TL Gürgençler Puan fırsatını kaçırmayın! Kampanyasına katılarak alışverişimin 32.639,84 TL'sini World mobil uygulamasına katılarak tamamladım fakat uygulamada 1.000 TL puanım gözükmedi ve bunun sonucunda mağaza ile yüz yüze ve Gürgençler Müşteri Hizmetleri ile de bu zamana kadar yaptığım görüşmede muhasebe ile çözüleceğini söyleyip durdular ancak bu durum çözülmedi ve 1.000 TL puanımı alamadım. Bunun çözülmesini ve 1.000 TL puanımın tarafıma iletilmesini ve bana bilgi verilmesini istiyorum.

Siparişim Teslim Edilmedi, Masraflarım Karşılanmadı Ve Mağdur Edildim

22 Eylül 2025 12:46
siparisim-teslim-edilmedi-masraflarim-karsilanmadi-ve-magdur-edildim-2.jpg
siparisim-teslim-edilmedi-masraflarim-karsilanmadi-ve-magdur-edildim-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 14:58
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Online Siparişim Teslim Edilmedi, Mağaza Çalışanları Çözüm Sunmadı

19 Eylül 2025 10:50