Özge sonucu yetersiz buldu

Gürel Optik İlgisiz Satıcı Hatalı Ürün

Gürel Optik İlgisiz Satıcı Hatalı Ürün
30 Kasım 2023 00:20

10 Kasım'da Rayban gözlük satın aldım. Satın aldıktan sonra WhatsApp hattından ulaşarak ürünü kontrol ederek göndermelerini rica ettim. Onlar da kesinlikle öyle yapacaklarını belirttiler. 17 Kasım'da ürün defolu bir şekilde tarafıma ulaştı. Değişim yapacaklarını ancak stokta olmadığını, pazartesi günü kendilerini aramam gerektiğini ifade ettiler. Pazartesi günü kendilerini aradığımda çarşamba gününü işaret ettiler. Çarşamba günü aradığımda ise yeni gelenler arasında istediğim gözlüğün olmadığını söylediler. Ancak bu sırada kendi sitelerinde ve Hepsiburada'da stokların mevcut olduğunu gördüm. Bunun ekran görüntüsünü alarak durumu sorguladım. Ardından Hepsiburada müşteri hizmetlerine şikayet ettim ve beş dakika içinde gözlüğün stokta olduğu bilgisi geldi.

Hemen gönderilmesini talep ettim ve hafta içinde elime ulaşacağı taahhüt edildi. 21 Kasım'da hatalı ürünü geri gönderdim ve 23 Kasım Perşembe günü satıcıya ulaştı. Ürünüm 28 Kasım Salı günü kargoya verildi. Kargoya verildiği gün herhangi bir bildirim almadığım için kargo numarası istedim. Önceki akşam teslim ettiklerini fakat kargo şirketinin kargo kodunu vermediğini, bunun gün içinde sisteme girileceğini, bu durumun her zaman böyle olduğunu ifade ettiler (Hepsijet). Hepsijet ile yaptığım görüşmede, böyle bir durumun olamayacağı, kargo adıma alınır alınmaz sistemden bana mesaj geleceği bilgisini aldım. Satıcıyla tekrar iletişime geçerek kargo kodumu sert bir dille talep ettim ve Hepsiburada'ya tekrar şikayette bulundum.

Ardından 20 dakika içinde kargo kodum geldi. Şu an kargom yolda ve cuma günü teslim edilecek. Ancak satın aldığım üründen ötürü duyduğum rahatsızlığı ifade etmek istiyorum. Umarım yanılırım ama gelen ürünün ya yanlış ya da hatalı olacağını düşünüyorum çünkü benzer şikayetlerle karşılaştım. İndirimli ürünlerin bu şekilde elden çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyorum. Ürünün orijinalliği konusunda henüz emin değilim ancak kendileri tarafından yazılı olarak WhatsApp üzerinden 'ürün orijinaldir' ifadesiyle garanti edildi. Ürün elime ulaştığında kontrol ettireceğim ve eğer orijinal değilse, bu yazışmayla birlikte hukuki yollara başvuracağım. Ürün geldiğinde buradan güncelleme yapacağım. İlgisiz satıcısından çalışanlarına ve defolu ürünün arkasında duramayan satış politikalarına kadar pek çok olumsuzluk yaşadım. İyi yorumlar konusunda şüpheliyim.

13 Mart 2024 18:10 (Şikayetten 3 ay sonra)

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 11:26
Filiz Aksesuar Hepsiburada'dan Siparişimi Geciktiriyor
Filiz Aksesuar Hepsiburada'dan Siparişimi Geciktiriyor

14 Kasım 2023 12:20
Filiz Aksesuar Aldığım Ürünü 2 Hafta Paramı Kullanıp Tedarik Edemeyip! İptal Ettiler
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Gözgür Optik Ayıplı Ürün Ve Garanti Belgesi Problemi: Değişim Ve İade Sürecinde Mağduriyet!

24 Temmuz 2025 12:59
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Siparişlerin İptali: Müşteri Mağduriyeti

01 Kasım 2024 16:42
Seda sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 19:03