Tehlikeli Tur Deneyimi: Rehber Ve Şoför Problemleri

30 Kasım 2024 12:23

Grup al firmasıyla İtalya turuna katıldım. Annemle birlikteydim fakat tur rehberimiz ilk gün bizim turu nereden aldığımızı önemsemediğini ve herhangi bir gecikmede bizi bırakacaklarını tehditvari bir şekilde belirtti. Daha sonrasında da ekstra turların ücretlerini biliyorduk fakat ekstra turlara katılmamamız halinde hiçbir yere götürmeyeceğini, benzin istasyonuna bırakılacağımızı belirterek bizi zor durumda bıraktı. Servis aracımızın ilk gün arızalı olduğunu direkt söylememize rağmen buna bir çözüm bulmak yerine frenleri arızalı araçla tur yapıldı. Kliması bozuk olduğundan dolayı her gün bunalım geçirme durumundaydık. Böyle büyük bir firmanın bunları kontrol etmemesi çok yazık. Ve tur şoförümüz hayatımızı tehlikeye atarak araç kullandı, sürüş esnasında telefonla konuştu. Sürekli ve görüntülü aramayla görüştü, ayrıca böyle acemi bir şoför görmemiştim. 50 kişinin hayatını riske atmak ne demektir. Kimseye önermiyorum. Grupla gideceğinize kendiniz gidip orada tur rehberi kiralayabilirsiniz.

04 Aralık 2024 09:26 (Şikayetten 3 gün sonra)

Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Esranur
12 Kasım 2023 11:33
Gruppal İtalya Turu Hayal Kırıklığı
İlkay sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2025 16:09
"Teşekkür ediyorum sorunum çözüldü."

Gruppal Tur Paramı Geri Ver

Pınar
04 Mayıs 2024 14:38
Tc Seniha sonuçtan hiç memnun değil

Tc Seniha
17 Temmuz 2023 18:06