Didem sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Turizm İle Budva Turu

Gruppal Turizm İle Budva Turu
14 Ağustos 2023 20:17

Gruppal turizm şirketinden almış olduğum budva turunda tur rehberinin saygısız ve seviyesizce konuşması ekstra turların satılırken ve yazılan detayların hiç birinin yapılmaması otobüsün bizi alması gereken yerden almayıp rehberin şoföre bilgi vermemesi ve bizim otobüse kadar yürümemiz gerektiğini belirtmesi, turun ilk başladığı andan son güne kadar ki yaptığı davranışlar söyledikleri hiçbir şekilde yardımcı olmaması tur ile alakalı gittiğimiz yerlerle alakalı bilgilendirme yapmaması bugüne kadar gitmiş olduğum turlarda hiçbir şekilde tüm turizm şirketlerinin birleştirildiğini görmemiştim ama bu turda tüm turizm şirketlerinin budva turuna gelen kişileri birleştirerek aynı turda ekstra turlar yapmış olmaları bizleri de bu şekilde otel göre yerleştirmiş olmaları ve son anda bizim otelimizin değiştiğini bize belirtmiş olmaları. Tur rehberlerinin hiç birinde rehber kartlarının olması memnuniyetsiz olduğumuzu belirttiğimiz halde yapabileceğim bir şey yok denilmesi.

Tur rehberi furkan acar tekne turu diye bize 90 EUR satılan turda budvada deniz olmasına rağmen bizi tekneye binmemiz için 1,5 saatlik otobüs yolculuğu yaptırıp zaman kaybettirip tekneye bindirmesi öğlen saat 3 olduğu halde ve turdaki birçok kişinin acıktığını belirttiğimiz halde tekne planını değiştiremeyeceğini yarım saatlik yüzme molasından sonra yemek yenebileceğini söyledi. 90 EUR vererek gittiğimiz turda rehber tarafından aç bırakıldık. Gruppal 'dan turu satın alırken tekne turunun sınırsız içecek ve yiyeceklerin tavuk et ve balık olarak üç seçenek sunarak yazılmıştı ama turda sadece balık yenilecek denildi. Karadağ gecesi ekstra turuna katılırken bize otelinize yakın yerden alınacaksınız denildi ve alınacak saatte orada olduğumuz halde otobüs bizi almadan gitti ve otobüsün olduğu yere kadar yürümemiz istendi, çünkü şoföre bizim alınacağımız bilgisi verilmemiş.

Budva turunu satın alırken ekstra turlarında hepsini alıp o şekilde gitmek istediğimizi Gruppal e belirtmeme rağmen budva ya gidince alınacağını belirttiler. Ben turu satın alırken 03.05' te 150 EUR olan ekstra turlar 10.08' de budva ya gittiğimizde 285 EUR olarak söylendi. Tüm ekstra turları 230 EUR alabileceğimizi belirten rehberden aldım ama hiçbir şekilde aldığım ekstra turların olması gerektiği şekilde yapılmaması, aç bırakıldık ve rehber tarafından saygısızca ve yüksek ses bağırmasına maruz kaldık. Hiçbir şekilde bu durumu kabul etmiyorum. Ekstra olarak ödediğim ve hakkını alamadığımız ekstra turların iadesini talep ediyorum.

22 Ağustos 2023 23:09 (Şikayetten 8 gün sonra)
22 Ağustos 2023 23:21

Yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorsunuz öyle mi turdaki tüm herkes sizi yanlış anladı o zaman. Tur rehberleriyle alakalı öyle davranışta söz konusu olamaz diyorsunuz ama bunlar yaşandı ve bir özür dahi dilemiyorsunuz. Sizin daha turu satana kadar ilginiz sattıktan sonra ilgisizliğinizden belli olmuştu bu turun nasıl olacağı. Tur rehberi diye göndermiş olduğunuz o kişiyi sadece buradan şikayet etmekle kalmayıp nereye şikayet edilebiliyorsa her yere edeceğim. Ayrıca sizi Gruppal olarak edeceğim. Bizlere tur satıp parayı aldıktan sonra turda ne olduğuyla ilgilenmeyen bir şirketten ibaretsiniz. Tur rehberiniz tekne turunda bizi aç bıraktı alması gereken yerden otobüs ile almak yerine şuraya yürüyün gelin trafik var gibi bahaneler buldu. Araştırmalarınızı adaletli şekilde yapmanızı bekleyerek hata etmişiz. Memnuniyet anketi yolluyorsunuz ya Budva turundan dönerken uçakta herkes ohh be tatil bitti bu tatilden hiç mutlu olmadık diyerek döndü herkes tek tek katılanları araştırın. Tur rehberini sorup ben öyle bir şey yapmadım demesiyle araştırdık demeniz fazlasıyla ironik. Hakkımı size asla helal etmiyorum. Bize eziyet gibi 4 gün yaşatıp bir de yanlış anladığınızı düşünüyoruz diyemezsiniz...

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ödenen Turda Rehberlik Ve Ulaşım Hizmeti Sağlanmadı

Deniz
05 Mart 08:40

Rehberin Saygısız Ve Profesyonellikten Uzak Tutumu Tur Deneyimini Bozdu

24 Şubat 12:56
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Ve Sözleşme Onayına Rağmen Turun İptali Ve Güven Kaybı

23 Şubat 13:25