Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Sharm El Sheik Tur!

Gruppal Sharm El Sheik Tur!
Çağla
16 Nisan 2024 11:17

Satın aldığımız Sharm El Sheikh turu, son birkaç hafta içinde bir gün eksiltilerek güya yükseltildi. Türk Hava Yolları ile uçmak ve 5 yıldızlı bir otelde konaklamak güzel olsa da, bir gün bizim için çok değerliydi; yine de ek ücret ödeyerek kabul ettik. İlan edilen tur 4 gece 5 gün olarak satılıyor ancak sadece 2 gece 3 gün gerçekleşiyor. 10 Nisan'daki gece uçuşumuzla 11 Nisan'ın ilk saatlerinde otelimize vardık. Tur programında 10 Nisan da dahil edilmiş ancak o gün hâlâ Türkiye'deydik ve varışımız 11 Nisan'dı. Yani uçuş gününü tur süresine dahil etmişler. Biletlerde varış saati bilinçli olarak 10 Nisan olarak gösterilmiş. 14 Nisan'ın ilk saatlerinde uçuşumuz var; yani 13 Nisan'da otelden ayrılıp havalimanına geçiyoruz ve 14 Nisan da tura eklenmiş. Gün sayıları, uçuş günleriyle yanıltıcı bir şekilde artırılmış. Rehberi sadece ilk gün gördük ve sonrasında hiçbir yerde bulunmadı, dolayısıyla hiçbir yerde yoklama da almadı. Bir sorun yaşasak ya da bir sorumuz olsa muhatap bulamayacaktık. Yani aslında bir tur yok; sadece otel ve uçak bileti almış oluyorsunuz ve bunlar yanıltıcı bir şekilde satılıyor. Şikayetimizi ilettiğimizde, turda uçak biletleri ve otelin sunduğu imkanların olduğu söyleniyor. Ancak turun kendisi nerede? Rehber, yanlış bir tur bilgisi verildiğini ve sabah görüşeceğimizi söyledi, ancak görüşmeye gelmedi. WhatsApp grubu kuruldu ama Gruppal'dan hizmet alan kişiler grupta yok, yani bilgimiz dışında. İlk alışverişimdi ve bir daha asla bu firmadan alışveriş yapmayacağım, çevremdeki herkese de bu durumu anlatmaya başladım. Rehberlik için alınan ücret ne kadar ise ve yalan yanlış iki gün ekledilerse, bu süreler için para iadesi yapılmalıdır.

08 Mayıs 2024 12:20 (Şikayetten 22 gün sonra)
Çağla
14 Mayıs 2024 17:07

Merhaba, Şikayetimi yazarken ilettiğim görsele bakabilme şansınız oldu mu? 10 Nisan 22.00'de olan Mısır uçuşunun varışı 23.45 olarak yani 1saat 45dakika belirtilmiş. Bu doğru mu? Doğru ise dönüş bilgisi yanlış diyebilir miyiz? Bilet saati kesinleşmeden turu satın alan biri belirtildiği gibi 4 gün 5 gece mi tatil yapmış sayılıyor? Açıklamaya X gece konaklamalı gibi bir ibare yazmadığınız sürece bu dediğim gibi yanıltıcı değil mi? 11 Nisan gece 2-3 gibi vardığımız otele 10 Nisan için ödeme yapıldı mı, yapılmadı mı? Rehberin eşlik etmeyeceği hangi aşamada bildirildi ve rehber eşlik etmeyecekse tur şirketi olarak sizin varlık amacınız ne oluyor burada? Rehber eşlik etmeyecekse sadece ilk güne mahsus neden yoklama aldı? Tur programında ücretsiz olarak belirtilen ilk gündeki Çarşı turuna kendi imkanlarımızla gitmemizi turunuz mu karşılamış oluyor bu durumda? Açıkçası işin özü şu, sizin adı üzerinde turunuz, tur olduğu için rehberliydi ki rehber yoklama aldı. Sonrasında muhtemelen çok yoğun olmasından işin altından kalkamadı ve bir daha diğer tur şirketleri ile gelenler de kendisini göremediler. Bizim satın aldığımız turu değiştirmenizle bizi bir yere sığdırmaya çalıştınız. Ne istediğimiz tarih ne kalma süremiz ne rehber ne program tatmin etmedi. Bir daha da satın almayız. İyi günler.

Her Şey Dahil Denilen Turda Ekstra Ücretler Ve İlgisizlik Mağduriyeti

10 Kasım 2024 17:46

21 Ekim 2024 23:00
İptal Edilen Turla Mağduriyet Ve Yetersiz Alternatifler
İptal Edilen Turla Mağduriyet Ve Yetersiz Alternatifler
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Tatilsepeti'nden Eksik Bilgilendirme Ve Kötü Otel Deneyimi

21 Temmuz 22:41