Balayı Hayal Kırıklığı: Gruppal İle Olumsuz Deneyim

Zeynep
10 Kasım 2024 17:46

Gruppal firmasından balayımız için 30 Ekim tarihli Sharm el Sheikh turu satın aldık. Turda herhangi bir rehberlik hizmeti almadık. Otel 5 yıldızlı gibi değildi. Odalar eski ve kötüydü.
Balayı çifti olmamıza rağmen iki yataklı oda verilmişti ve rehbere bildirmemize rağmen bizim resepsiyonla görüşmemizi istedi. Rehber olarak ismini yazdığımız A*** Bey'le hiç tanışmadık, B*** isminde birisi bizi karşıladı ve daha sonrasında bu kişi de ortadan kayboldu.
Turlarda farklı ve yabancı rehberler eşlik etti. Satılan turlar da piyasadaki fiyatların çok üstündeydi, bunu araştırıp kendimiz öğrendik ve satın aldığımız turları iptal ettik. Dedemin vefatı dolayısıyla balayımızı erken bitirmek durumunda kaldık ve bilet alıp döndük ancak bunu Gruppal’a bildirmemize rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Herhangi bir iade alamadık. Bu konuda mağdur edildik. Gruppal'den gelen değerlendirme mailine de burada yazdıklarımın aynısı yazmama rağmen bir dönüş hala alamadım. Bu inanılmaz kötü balayı gezimizden sonra herhangi bir geri dönüş alamazsak kesinlikle Gruppal ile hiçbir organizasyona dahil olmayacağız.

14 Kasım 2024 16:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Her Şey Dahil Denilen Turda Ekstra Ücretler Ve İlgisizlik Mağduriyeti

İptal Edilen Turla Mağduriyet Ve Yetersiz Alternatifler

Otel Değişikliği Ve Müşteri Memnuniyetsizliği: Bayram Öncesi Mağduriyet

Nadir
13 Mayıs 2025 17:41
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Sharm El Sheik Tur!

Çağla
16 Nisan 2024 11:17
Gruppal Sharm El Sheik Tur!

Çiğdem
13 Mayıs 2025 17:39