Mine sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Benelüx Turu Tam Bir Fiyasko

04 Eylül 2023 10:26

Gruppal firmasından 25.08.2023-01.09.2023 tarihleri için 10 kişilik Benelüx turu satın aldık. Tur başlar başlamaz sorunlarda başladı. Turda genel olarak bir organizasyon sorunu olmakla birlikte rehber çok büyük bir problemdi hiçbir sorunumuza yardımcı olmadı sadece otobüste sayım alıp bolca serbest zaman verdi.
Aşağıda sırasıyla yazıyorum
* havaalanında 1 saat otobüs bekledik
* Lüksemburg' a saat 21:30 da varış yaptık. Hiçbir şey göremedik diyebiliriz.
* otobüsün mikrofonu bozuldu ve asla yapılmadı. Rehberi hiç duymadık duymuyoruz diye söylediğimizde garip tepkilerle karşılaştık.
* strasbourg' da geç kalmamak için koştur koştur gezdik ve belirtilen saatte belirtilen yerde olmamıza rağmen 50 dakika otobüs bekledik.
* Paris oteli bize bildirilen otel değildi. Çok kötü bir otelde 3 gece konakladık.
* rehberden disneyland turu için bilet almasını rica ettik sistemde 114 EUR olan tur programında 120 EUR olarak belirtilen bilete 125 EUR ödedik. Transfer için kişi başı tek yön 20 EUR istenildi çok bulduk kendi imkanlarımızla gittik. Otobüs 3 kişi ile disneylanda gitti.
* Diğer tur şirketleri eyfel giriş biletlerini önceden ayarlamıştı ama biz sıra bekleyerek girdik.
* Amsterdam diye belirtilen otel Amsterdam merkeze 90 km uzaklıkta ve 3 vasıta ile ulaşılabiliyordu. Rehber bizi saat 16:00 da Amsterdam merkeze bırakıp 4 saat serbest zaman deyip yanımızdan ayrıldı. Otele daha geç dönmek istedik ancak asla yardımcı olmadı otobüsün kurallarını anlattı bize.
* otobüste rehberle tartışmayan kimse kalmadı diyebilirim. Gergin keyifsiz bir tur yaşadık.

22 Haziran 2024 09:05 (Şikayetten 9 ay sonra)

Merhaba yaşadığınız bu durum için üzgünüz. Bildirimlerinizi ilk günden gerekli yerlere ve ilgili ekiplerimize yaptık. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Mercan sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Ekstra Tur Mağduriyeti

11 Nisan 2024 00:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 19:23

Gruppal Turizm İle Hayal Kırıklığı: Ekstra Ücretler Ve Yetersiz Rehberlik

Sahrases
28 Ekim 2024 01:38
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Paramızı Alıp Aylarca Kullanıp Son Dakika Turu İptal Ediyor

Fatma