Grundig Ütü Buhar Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

17 Aralık 2024 22:524.278

Grundig st 7950 dikey buharlı ütü buhar vermiyor tak tak ses çıkarıyor. Toplam 2 defa kullandım yaklaşık 1 senedir hiç kullanmadım. 17.12.24tr de kullanmak istedim. Isındı fakat hiçbir şekilde buhar vermiyor düğmesine bastığımda da tak tak diye ses çıkartıyor. 17.12.24tr 22:07 TR de servis yazdırdım. Bugün saat 10:41 de eve gelip ürünü kontrol ettiler ve serviste kontrol edilmek üzere aldılar. 14:49 da ise güncel fiyatı 1500TL olan ürüne 1750TL tamir fiyatı bildirdiler. Şaka gibi. Toplam 2 defa kullandım. Ürün kutusunda beklerken bozuluyor ben yenisinden fazla bedel ödemek zorunda kalıyorum. Anlamsız bir sistem, düzen. Böyle köklü bir firmaya yakışmadı

18 Aralık 2024 13:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Zeynep
18 Aralık 2024 21:45

Öncelikle başlıkta bir hata olmuş ütü değil Grundig st 7950 buharlı kırışık giderici. Bugün geri bildirim için aradılar. Beni bir kere daha şok ettiler. Servisin bana bildirdiği fiyatların Grundig fabrikadan alındığını servisin fiyat belirleme yetkilerinin olmadığını söylediler. Fabrika piyasada 1500 TL'ye sattığı bu ne demek 1500 TL den aşağı üretiyor ve 1500 2000 TL'ye satıyor. Ama tamirine 1750 TL istiyor. Ve kendi üretimlerinin kusuru olduğunu apaçık ortada internette sadece bu sorun ile herkes şikayet yazıyor. Grundig büyük kuruluşun çatısı altında ne kendisini ne de Arçelik ailesine bu uygulama yakışmıyor. Aklımda almıyor. Önce ürünlerinin sorunlu olduğunu kabul etmeleri ve bu sorundan dolayı mağduriyet yaşayanlara bir darbede tamirat parası ile vurmamalı

Zeynep
11 Ocak 2025 20:15

Etmiyorum

Grundig St 7950 Dikey Buharlı Ütü

10 Ağustos 2024 21:534.120

Bugün gelen Grundig st 7950 dikey buharlı ütü buhar vermiyor tak tak ses çıkarıyor. Jelatinli bir şekilde hiç açılmamış ...

1 Destek

Grundig Buharlı Ütü Buhar Vermiyor

24 Şubat 2025 21:102.861

"Paramı iade ettikler için teşekkür ederim"

Grundig Buharlı Ütü Buhar Sorunu Ve Çözüm Belirsizliği

14 Mart 2025 12:192.473

"Çok memnun kaldığımız bir ütüydü. Kısa zamanda tamir edilip teslim edilmesine çok sevindik. Grundig ürününün arkasında durdu. Tamir sürecinde sürekli bilgilendirildik. Grundig yetkililerine, Yetkili Servise ve Şikayetvar sitesine çok teşekkür ediyorum"

Grundig Buharlı Ütü Buhar Sorunu Ve Çözüm Belirsizliği

Tümünü Gör
Grundig Ütünün Ses Çıkarması

Grundig ÜtününSes Çıkarması

Leyhan
Grundig Buhar Kazanlı Ütü Leke Bırakıyor!

Grundig BuharKazanlı Ütü Leke Bırakıyor!

Şennur
Grundig Ütü Ses Çıkartıyor!

Grundig Ütü SesÇıkartıyor!

Leyhan
Grundig Ütünün Şiddetli Ses Çıkarması!

Grundig ÜtününŞiddetli Ses Çıkarması!

Filiz
Grundig Ütünün Motora Benzer Ses Çıkarması