Grundig TV İade Değişim Yapmıyor

Yusuf
21 Eylül 2023 22:12

13.10.2022 tarihinde Vatan Bilgisayar Mahmutbey Mah. (212 power outlet AVM -2. Kat faturası ektedir.) Tarihli aldığım Grundig 43gff6950 43inç 108cm Android TV Aldığım ürün geldiği günden beri sinyal gidiyor cihaz arıza veriyor. 1. Kez servis geldi. Parça değişimi olacak dediler ve 1 ay televizyonsuz bırakıp mağdur edildim. (servis notu ektedir.) Arıza tespit edildi. Parça değişimi oldu dediler. 1 ay oyaladılar ama ekrandaki titreme devam ediyor. Sinyal gidiyor geliyor ve 2. Kez servis geldi (ektedir.) Ürünü gönderdik 10 gün yine televizyonsuz bıraktılar. Yazılım atıldı sorun çözüldü dediler. Sorun yine devam ediyor. Vatan Computera Ürünü iade veya değişim istiyoruz. Dedik rapor tutulması gerekiyor dediler. 1 senedir genel merkez servise, servis genel müdürlüğe suç atıyor değişim veya iade kabul etmiyorlar. Servis veya genel merkez rapor tutmuyorlar 2 taraf da oyalıyor. Ürün iadesi veya para talep ediyorum ama muhatap bulamıyoruz. Ürünü aldığım yer rapor tutulmasını söylüyor ama Grundig bizi oyalıyor. Para iadesi veya değişimi talep ediyorum.

22 Eylül 2023 10:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Grundig Televizyon İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ramazan