Grundig Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı Yarattı

Hatice
20 Aralık 2024 11:18

Arçelik Grundig gwm 91014 çamaşır makinesi aldık. Daha 6 ay olmadan sorunları başladı. Makine değişimi yapıldı. Yeni makinenin daha önce kullanılmış olduğuna dair makinenin içerisinde kıyafet kalıntıları vardı ve bu makine de aşırı sesli çalışıyor diye iade talep ettik.

Gelen teknik servis makinede bir sorun olmadığını söyleyip gittiler. Makinenin sessiz çalıştığı vaadini veriyorlar ve aşırı sesli çalışmasının normal olduğunu söylüyorlar. Şimdi yine teknik servis gelecek, dengesiz yük diyecek ve yine arızalı makine bizde kalacak.

Teknik servisin öğrendiği tek şey dengesiz yük demek, zaten başka bir şey diyemiyorlar. Arçelik Grundig, bu iki markadan da uzak durmam gerektiğini çok iyi öğrettiniz.

05 Ocak 2025 02:31

Ben yazmaktan aramaktan yoruldum Arçelik firması ilgisizlikten vazgeçmedi makine çalıştırmaya korkar olduk artık 1 saatlik programda bile makine aşırı sesli çalışıyor makinede bir sorun yok dengesiz yük hatası var deyip gidiyor servisin de tek öğrendiği bildiği bu sanırım. Bir hata var bu makinede kabul edin bunu artık. Size şikayet yazmak sürekli sizi arayıp aynı cümleleri duyup çözümsüz kalmak beni mutlu etmiyor. Arçelik Grundig adı geçen bir üründen uzak durmam gerektiğini öğrettiğiniz

20 Aralık 2024 18:06 (Şikayetten 6 saat sonra)

Kronik Arızalı Çamaşır Makinem İçin Değişim Talebim Reddediliyor

Emine
14 Eylül 2025 22:04
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 11:24

Neşe
16 Kasım 2024 15:35
Grundig Çamaşır Makinesi: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
16 Nisan 2024 00:28