Hasan sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 13:29
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler, bazı servislerden kaynaklı markayı kötülememek lazımmış bunu gösterdiğiniz için teşekkürler”

Yaklaşık 2 yıl önce aileme aldığım klima için buzlanma sonucu teknik servisi çağırıyoruz. Teknik servis gelmek için ücret talep ediyor. Ne ücreti diyorum numaranız kayıtlı değil bizde. Siz daha önce 3 defa geldiğiniz numaranız kayıtlı arama kayıtları var ne ücretinden bahsediyorsunuz dediğimde bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Müşteri temsilci numarasını arıyoruz iletişime geçemiyoruz. Kiminle iletişime geçeceğiz bilgi verin lütfen. Lütfen bu telefonlarımızı açınız.

profile profile
17 Temmuz 2023 13:57 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Hasan
Hasan
19 Temmuz 2023 18:11

İsmail sonuçtan memnun

İsmail
22 Ağustos 2024 22:12
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
24 Temmuz 2024 11:49

06 Ağustos 2023 01:38
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Kronik Sorunlu Klima Ve İlgisiz Teknik Servis

Oğuzhan
26 Ekim 2024 02:55
"Şikayet var sistemi üzerinden arandım. Sorunu onlara izah ettim. Ve hemen ertesi gün bana yeni bir servis sağlayıcı göndereceklerini söylediler ve bir sonraki gün sorunum çözüldü. Fujiplus firmasının bana aylardır vermediği hizmeti şikayet var ekibi verdi. Çok teşekkür ederim. Bu teşekkürüm firmaya değil bu siteye."

23 Ağustos 2024 13:13